Rulleskikurs

Dette lærer du på rulleskikurs

Rulleski er en strålende treningsform og en flott mulighet til å vedlikeholde og forbedre skiteknikken frem mot vintersesongen.
Foto: Christian Haukeli

Med rett teknikk vil du kunne oppleve økt mestring, skiglede, fart og trygghet. 

Hvorfor to kurskvelder?
Vi er opptatt av utvikling og mestring. Med to kurskvelder får du muligheten til å øve på det lærte, og får personlig tilbakemelding av våre dyktige insturktører etterpå. Dermed får du ikke bare mange gode tips og øvelser, men også god oppfølging, før du skal ut på egenhånd. 

Nivåer

Nybegynner:
Nybegynnere får innføring i grunnleggende langrennsteknikk på rulleski. Tilbudet retter seg mot de som har gått svært lite eller ingenting på rulleski. Hensikten er å lære bruk av rulleski på en trygg og god måte. Det blir brukt mye tid på bremseteknikk, balanse og svingteknikk før det øves på de ulike teknikkene.

Vi tilbyr nybegynnerkurs både i klassisk og skøyting.

Litt øvet:
Litt øvet-deltakere har noe kunnskap om teknikk og klarer å bremse/svinge på rulleski. På kurset legges det vekt på utvikling av disse ferdighetene og det gis grundig innføring i de enkle tekniske elementene som diagonalgang og staking (m.m.) for klassisk teknikk og padling og dobbeldans (m.m.) for skøyting. Tilbudet retter seg mot de som har gått fra litt til en del på rulleski uten å ha fått opplæring i teknikk. Vi vil hjelpe deg å få bedre flyt, lavere energiforbruk og generelt en bedre opplevelse av turer på rulleski.

Litt øvet kurs tilbys i bådde klassisk og skøyting.

Har du spørsmål? 
Kontakt oss på kurs@skiforeningen.no

Affiliates