Holmenkollmarsjen

Påmelding 2023

Lørdag 18. februar! Velkommen til et eventyrlig skirenn gjennom Nordmarka.

Er du klar for et eventyr gjennom Nordmarka?

Holmenkollmarsjen 2023 blir arrangert lørdag 18. februar. Tar du utfordringen? 

Holmenkollmarsjen er et markarenn i klassisk stil som går gjennom de vakreste områdene i Nordmarka. Rennet har start og mål i Holmenkollen nasjonalanlegg.

Du kan velge mellom to distanser: Lang distanse «Marsjen» går over 36 km, som gjennom en leken trasé fører deg via Ullevålseter og Bjørnsjøhelvete og tilbake gjennom vakker natur, forbi Kobberhaugen og Tryvann tilbake til utgangspunktet. Er du en mindre erfaren skiløper, eller ønsker en kortere distanse, kan du velge «Halvmarsjen», som tar av etter Ullevålseter og fører deg tilbake via Aurtjern til hovedtraséen ved Nordmarkskapellet. Halvmarsjen er 18 km. 

Her kan du melde deg på

Priser 

Kr 800,- for Skiforeningens medlemmer 
Kr 950,- for Obos-medlemmer 
Kr 1150,- for ikke-medlemmer

OBS. Påmelding stenger fredag kl.20:00

Merk at lang og kort distanse har samme pris og at påmeldingen er bindende. Du kan likevel selge din plass til annen deltaker frem til og med søndag 22. januar 2023. 

Dersom du ikke har lisens for tur og trening tilkommer kr 150,- til Norges Skiforbund. Du har selv ansvaret for å ha lisens, og du kan kjøpe lisensen i påmeldingen. Mer om skilisens kan du lese her

Påmeldingsvilkår

Bedriftspåmelding
Ønsker du en flott tur og en morsom utfordring sammen med kollegaene dine? 

Les mer her 

Gavekort
Ønsker du å gi bort en startplass til Holmenkollmarsjen i gave?
Meld på en du ønsker å overraske, og last ned vårt gavekort. Husk å oppgi din e-post adresse, slik at vedkommende ikke får noe informasjon automatisk tilsendt. E-postadressen kan endres i etterkant. 

GAVEKORT TIL NEDLASTING

Ikke medlem i Skiforeningen? Meld deg inn her. 

Affiliates