Barnas sommercamp

Slik blir Barnas sommercamp 2022

En sommercamp hvor barna får prøve ut morsomme og utfordrende aktiviteter

Påmelding Barnas sommercamp

Vi tilbyr Sommercamp på Skiforeningens klubbhus i fantastiske Holmenkollen nationalanlegg i uke 25, 26, 32 og 33. Påmeldingen for Skiforeningens medlemmer er nå åpen. Merk at det er begrenset antall plasser. 

ALDERSGRUPPE
Barnas Sommercamp er for barn født mellom 2010 og 2015 (året de fyller 7 år, til og med året de fyller 12 år).

HVA GJØR VI PÅ BARNAS SOMMERCAMP?
På Sommercamp vil barna få muligheten til å prøve ut morsomme og utfordrende aktiviteter. Sykkelen vil bli brukt både i marka og rundt omkring i nærområdet, kajakkene skal settes på vannet, klatreselene strammes, badetemperaturen skal testes og rebusløyper skal løses. 

Morsomme og utfordrende aktiviteter i Holmenkollen. 

FYLL UT OPPLYSNINGSSKJEMA ETTER PÅMELDING!
For å kunne tilrettelegge best mulig når det gjelder gruppeønsker, allergier etc. ber vi dere fylle ut opplysningsskjemaet som er linket til i ordrebekreftelsen. NB! Dobbeltsjekk at dere oppgir riktig uke.

LEVERING OG HENTING
Vi har oppmøte hver dag mellom 08:30 - 09:00 og henting mellom 15.15 -16:00. Den siste timen er frilek for barna. De går derfor ikke glipp av noe ved å bli hentet kl. 15:15, men kjeder seg heller ikke om de blir hentet kl. 16:00. NB! Henting senest kl. 15:00 på fredag.

SLIK DELER VI INN I GRUPPER
I opplysningsskjemaet kan dere oppgi en venn barnet ønsker å komme på samme gruppe med. Gruppene blir ellers satt opp etter alder. Det vil si at om to søsken deltar hvor en er 7 år og søster/bror er 12 år vil de komme på ulike grupper. Dette gjør vi for å kunne tilpasse aktivitetene best mulig. Våre instruktører er trent på å få alle til å føle seg inkludert i gruppen. Er det spesielle behov vi må ta hensyn til så skriv dette inn under "eventuelt" i skjemaet. Merk at vi ikke har en til en oppfølging. Det er 25 barn i hver gruppe og fire instruktører pr gruppe samt basepersonell. Gruppeinndeling og annen info sendes dere ca 1 uke før campstart. NB! Deltakere for uke 32 mottar informasjon tidligere (i slutten av uke 26).

HVILKET UTSTYR BEHØVER BARNET?
Alle barn må ha med seg sykkel første dagen. Denne kan stå på campen hele uken og vil bli låst ute med en stor vaier sammen med de andre deltagernes sykler.
Ellers ber vi om at alle personlige eiendeler tas med hjem hver dag. Sjekk værmelding og ukeplanen for å sørge for riktig klær og utstyr til barna. Merk alle gjenstander og klær med navn.
Alle barn må medbringe egen redningsvest og sykkelhjelm!
Detaljert utstyrsliste og annen info sendes på e-post én uke før campstart. Alle eiendeler oppbevares på sommercamp på eget ansvar. Gjenglemt vil legges i en kasse ved inngangen til Klubbhuset. Sjekk denne daglig. Eiendeler som ikke er hentet innen fredag vil gis til veldedighet.

HVILKE KRAV STILLER BARNAS SOMMERCAMP TIL BARNAS FERDIGHETER?
Barnet må kunne gå av og på sykkelen selv, samt bremse i nedoverbakker. Vi drar ikke på lange turer med de minste, men de må kunne sykle 3 - 4 kilometer på grusveier innover i Marka. Når det gjelder svømming må alle barn bade med vest uansett om de kan svømme eller ikke. Det er dermed ingen krav om at de må kunne svømme for å være med på campen. Alle barn må medbringe egen redningsvest.

MAT OG DRIKKE
Alle barn må medbringe egen matpakke og drikkeflaske hver dag. Vi anbefaler å smøre en matpakke som dekker to måltider, da erfaring viser at høyt aktivitetsnivå gir sultne barn.
Det vil ikke være nødvendig å ha med matpakke på fredagen – da griller vi pølser til barna. Her vil vi prøve å tilpasse maten til eventuelle allergier så godt det lar seg gjøre i dialog med foresatte, og håper at barna eventuelt kan ha med seg noe selv hvis vi ikke klarer å finne alternativer. Allergier opplyses om i opplysningsskjemaet linket til i ordrebekreftelsen.

NÅR OG HVOR?
Vi tilbyr Sommercamp i Holmenkollen i uke 25, 26, 32 og 33.
I Holmenkollen holder vi til i Skiforeningens klubbhus - bygget rett bak skiskytterblinkene i nasjonalanlegget. Dette er et perfekt utgangspunkt for en fartsfylt uke.
Med bil følger dere Kongeveien helt til toppen og parkerer på den store parkeringsplassen ved skimuseet. Derfra følger dere skilt til Skiforeningens Klubbhus.
Med kollektiv tar dere linje 1 mot Frognerseteren. Gå av på Holmenkollen stasjon og følg skilt merket Skimuseet/Hopptårnet.

Vet flere har satt stor pris på tilbudet vi har hatt på Skullerud de to siste årene. Dette har vært et smitteverntiltak for å unngå samling av for mange barn i Holmenkollen. Vi jobber likevel videre med løsninger som kan gjøre at vi i fremtiden kan ha ferietilbud på Skullerud, men dessverre ikke i år. Klubbhuset i Holmenkollen har god tilgjegelighet med bil og bane så vi håper hele byen har lyst til å være med oss ved hoppbakken i år.

KJEKT Å VITE
Informasjon om gruppeinndeling, pakkeliste og ukeplan sendes på e-post ca. en uke* i forkant av campstart (*for deltakere i uke 32 vil informasjon sendes ut i uke 26).

Alle våre instruktører har gjennomgått førstehjelpskurs og kurs for redning i vann.

Barnas sommercamp kan endres og/eller avlyses dersom smittesituasjonen ifm Covid 19 eller andre forhold tilsier det. Forøvrig viser vi til vilkårene som må godtas før bestilling https://www.skiforeningen.no/nettbutikk/vilkar/

Husk at påmeldingen er bindende så du må selv sørge for at forsikring dekker deltaketravgiften dersom barnet skulle bli forhindret fra å delta.

Har du ytterligere spørsmål? Send en mail til sommercamp@skiforeningen.no

Les mer: Påmelding Barnas sommercamp. 

Affiliates