Barnas sommercamp

Slik blir Barnas Sommercamp 2021

Barnas Sommercamp 2021 arrangeres i uke 25, 26, 31 og 32. Barnas sommercamp 2021 er nå fulltegnet. Velkommen tilbake neste år.

Vi tilbyr Sommercamp i Holmenkollen og på Skullerud i uke 25, 26, 31 og 32.

PÅMELDING OG PRIS 2021
• Skiforeningens medlemmer: kr. 3090,-
*Merk at det er barnet som må være medlem av Skiforeningen. Ha derfor barnets medlemsnummer klart når du melder på. Send en e-post til medlem@skiforeningen.no om du er usikker på barnets medlemsnummer.
• A-kort/OBOS medlemmer: kr. 3190,-
• Ikke-medlem: kr 3490,-

Barnas sommercamp 2021 er nå fulltegnet. Velkommen tilbake neste år!

ALDERSGRUPPE
Barnas Sommercamp er for barn født mellom 2009 og 2014 (året de fyller 7 år, til og med året de fyller 12 år).

HVA GJØR VI PÅ BARNAS SOMMERCAMP?
På Sommercamp vil barna få muligheten til å prøve ut morsomme og utfordrende aktiviteter. Sykkelen vil bli brukt både i marka og rundt omkring i nærområdet, kajakkene skal settes på vannet, klatreselene strammes, badetemperaturen skal testes og rebusløyper skal løses.

FYLL UT OPPLYSNINGSSKJEMA ETTER PÅMELDING!
For å kunne tilrettelegge best mulig når det gjelder gruppeønsker, allergier etc. ber vi dere fylle ut opplysningsskjemaet som er linket til i ordrebekreftelsen. NB! Dobbeltsjekk at dere oppgir riktig sted og uke.

LEVERING OG HENTING
Vi planlegger oppmøte hver dag mellom 08:30 - 09:00 og henting mellom 15.15 -16:00. Den siste timen er frilek for barna. De går derfor ikke glipp av noe ved å bli hentet kl. 15:15, men kjeder seg heller ikke om de blir hentet kl. 16:00. NB! Henting senest kl. 15:00 på fredag.

SLIK DELER VI INN I GRUPPER
I opplysningsskjemaet vi ber dere fylle ut, kan dere oppgi to barn dere ønsker barnet deres skal komme på samme gruppe med. Gruppene blir satt opp etter alder. Er det spesielle behov eller ønsker, skriv dette inn under "eventuelt" i skjemaet.
Gruppeinndeling og annen info sendes dere én til to uker før campstart. NB! Deltakere for uke 31 mottar informasjon tidligere (i slutten av uke 26).

HVILKET UTSTYR BEHØVER BARNET?
Alle barn må ha med seg sykkel første dagen. Denne kan stå på campen hele uken og vil bli låst ute med en stor vaier sammen med de andre deltagernes sykler.
Ellers ber vi om at alle personlige eiendeler tas med hjem hver dag. Sjekk værmelding og ukeplanen for å sørge for riktig klær og utstyr til barna.
Alle barn må medbringe egen redningsvest og sykkelhjelm!
Detaljert utstyrsliste og annen info sendes på e-post én til to uker før campstart. NB! Deltakere for uke 31 mottar informasjon tidligere.

HVILKE KRAV STILLE BARNAS SOMMERCAMP TIL BARNAS FERDIGHETER?
Barnet må kunne gå av og på sykkelen selv, samt bremse i nedoverbakker. Vi drar ikke på lange turer med de minste, men de må kunne sykle 3 - 4 kilometer på grusveier innover i Marka. Når det gjelder svømming må alle barn bade med vest uansett om de kan svømme eller ikke. Det er dermed ingen krav om at de må kunne svømme for å være med på campen. Alle barn må medbringe egen redningsvest.

ALLE MÅ HA MED EGEN MATPAKKE
Alle barn må medbringe egen matpakke og drikkeflaske hver dag. Vi anbefaler å smøre en matpakke som dekker to måltider, da erfaring viser at høyt aktivitetsnivå gir sultne barn.
Det vil ikke være nødvendig å ha med matpakke på fredagen – da griller vi pølser til barna. Her vil vi prøve å tilpasse maten til eventuelle allergier så godt det lar seg gjøre i dialog med foresatte, og håper at barna eventuelt kan ha med seg noe selv hvis vi ikke klarer å finne alternativer. Allergier opplyses om i opplysningsskjemaet linket til i ordrebekreftelsen.

NÅR OG HVOR?
Vi tilbyr Sommercamp i Holmenkollen og på Skullerud i uke 25, 26, 31 og 32.
I Holmenkollen holder vi til i Skiforeningens klubbhus - bygget rett bak skiskytterblinkene i nasjonalanlegget. Dette er et perfekt utgangspunkt for en fartsfylt uke.
Med bil følger dere Kongeveien helt til toppen og parkerer på den store parkeringsplassen ved skimuseet. Derfra følger dere skilt til Skiforeningens Klubbhus.
Med kollektiv tar dere linje 1 mot Frognerseteren. Gå av på Holmenkollen stasjon og følg skilt merket Skimuseet/Hopptårnet.
På Skullerud har vi base på Skullerudstua. Her er Østmarka nærmeste nabo, og alt ligger til rette for mange morsomme og spennende aktiviteter.
Med bil kjører man Skullerudveien, ta til høyre på Johan Scharaffenbergsvei og ta deretter til høyre på Olaf Helsetvei. Parker på den store parkeringsplassen.
Med kollektiv ta linje 3 retning Mortensrud og gå av på Skullerud stasjon. Herfra er det ca. 10 minutters gange til Skullerudstua.

KJEKT Å VITE
• Informasjon om gruppeinndeling og pakkeliste sendes på e-post ca. en uke* i forkant av campstart (*for deltakere i uke 31 vil informasjon sendes ut i uke 26).

Vi understreker at Sommercamp kan endres og/eller avlyses på kort varsel dersom smittesituasjonen ifm Covid 19 tilsier det. Forøvrig viser vi til vilkårene som må godtas før bestilling https://www.skiforeningen.no/nettbutikk/vilkar/

Har du ytterligere spørsmål?

Send en mail til sommercamp@skiforeningen.no

Lurer du på hva vi gjør?

Ta en titt på denne filmen!

Les mer

Affiliates