Barnas Holmenkolldag

Ofte stilte spørsmål

Her finner du informasjon om aktiviteter og transport.

Når er løypene åpne?

Alle løypene åpner kl. 09:00. Åpningsseremoni kl. 08.45. Siste start går kl. 14:30 og vi holder alle aktiviteter åpne til siste løper er i mål, ca. kl. 15:30

Kan jeg følge mitt barn i løypa?

Det vil være mulig å følge barna som skal gå Ekornløypa. Det vil ikke være mulig å følge barn i Harepusløypa eller Bamseløypa. I Elgløypa kan voksne følge barna med ski. Våre funksjonærer og maskoter vil ta godt vare på alle barna underveis i løypene.

Hvordan kommer kommer vi oss til Holmenkollen?

Det er begrenset med parkeringsmuligheter nær arenaen så Skiforeningen oppfordrer alle til å reise kollektivt til Holmenkollen. Skiforeningen setter opp gode reisealternativer for familier som ønsker å ta turen opp til Holmenkollen søndag 11. februar. 

T-bane til Holmenkollen stasjon

Benytt T-banens linje 1 fra Majorstuen til Frognerseteren. Denne banen vil ha åtte avganger i timen mellom kl 08.00-16.00. Gå av på Holmenkollen stasjon og spaser den siste biten opp til arenaen. Det er også mulig å ta t-banen hele veien til Frognerseteren for så å gå ned til veien for å ta skyttelbuss ned til arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften. 

Husk at du må kjøpe billett når du skal reise med T-banen. 
Se billetter og priser på ruter.no
Se rutetider for T-banen ruter.no

Skyttelbuss fra Majorstuen

Vi setter opp skyttelbusser fra Slemdalsveien 1 (utenfor Misjonskirken) på Majorstuen. Bussene vil ha avgang hvert 15. minutt mellom kl. 08.15 og 13.30 og vil stoppe i Kongeveien, rett ovenfor arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften. 

Skyttelbuss fra Frognerseteren

Det blir satt opp skyttelbuss fra Frognerseteren og ned til Holmenkollen arena. Bussene vil ha avgang hvert 15. minutt mellom kl 08:15-13:30 og vil stoppe i Kongeveien, rett ovenfor arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften. 

Returbusser

Det vil gå returbusser til Frognerseteren fra VM-plassen fra kl 09:30 til kl 16:00. NB! Ingen returbuss til Majorstuen, kun T-bane. 

Får barna premie?

Alle barna får en flott premiesekk og medalje når de kommer i mål. Sekken inneholder vannflaske, sitteunderlag, Jo-jo, refleksbånd, smøreguide for barn, Kvikk Lunsj, Bixit og rosiner. Det er også mulig å velge en sekk med sukkerfritt innhold dersom man kjøper startnummer på nett før arrangementsdagen. 

Hvilke andre aktiviteter finnes i Holmenkollen på Barnas Holmenkolldag?

På lille VM-haugen og Hoppsletta kan barn og voksne delta i spennende konkurranser og aktiviteter.

Alle stands og aktiviteter er åpne frem til siste løper er i mål, ca. kl 15.30.

Affiliates