Skiløpere under Holmenkollmarsjen.

Vinterens kuleste treningsmål

Er Holmenkollmarsjen 2020. Nå er påmeldingen åpen.

Publisert 22.10.2019

Lørdag 29. februar kan du bli med på et morsomt og eventyrlig turrenn gjennom Nordmarka. Holmenkollmarsjen passer for alle som liker flotte turopplevelser.

Du kan velge mellom to distanser:

Holmenkollmarsjen: 52 km
Halvmarsjen: 25 km

PÅMELDING

Treningspartner

Meld deg på allerede i dag så du har noe å trene mot.

– Det er motiverende å ha et treningsmål. Det får deg opp av sofaen, pluss at det er lettere å planlegge treningen, sier leder for Holmenkollmarsjen, Lars Amund Toftegaard.

Han anbefaler å melde seg på sammen med noen, slik at man kan trene sammen på veien mot målet.

I år er rennet lagt noen uker senere enn tidligere år, så du har litt mer tid til å trene på.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra deltakerne om at de gjerne skulle hatt mer tid på ski før rennet. I tillegg er det historisk sett mer snø i Marka i slutten av februar.

God stemning.jpg

Kortreist

Skal du gå Holmenkollmarsjen behøver du ikke planlegge transport eller fikse overnatting. Rennet foregår i nærheten av der du bor med målgang i selveste nasjonalanlegget i Holmenkollen.

– Du er hjemme i god tid til middag, presiserer Lars Amund.

Mat- og drikkestasjoner underveis sørger for påfyll, og eget varmetelt med servering venter deg i målområdet i Holmenkollen.

I år har vi både konkurranse- og trimklasse. Trimklassen starter senest, slik at de ikke må opp like tidlig som de konkurransedrevne. I denne klassen kan du velge om du vil gå på tid eller ikke. Du får ikke plasseringen din i resultatlisten.

MELD DEG PÅ

Start 1.jpg

Samarbeidspartnere