Vi leier ut lokaler til julebord

Både i Holmenkollen og på våre markastuer kan du leie lokale til små og store grupper.

Skal du arrangere julebord for bedriften eller vennegjengen? Skiforeningen leier ut lokale til både små og store grupper.

I Holmenkollen har vi en rekke ulike lokaler du kan leie, og vi leier ut lokaler for 10-200 personer i Holmenkollen Nasjonalanlegg til en rekke anledninger; dåp, konfirmasjon, bryllup, jubileer, julebord, møter, foredrag, konserter og treningssamlinger - i sporty omgivelser.

Hva med en julemiddag i hopptårnet med Oslos flotteste utsikt?
Eller en fest i lavvoen?

Se hele oversikten over lokaler til leie i Holmenkollen

Skiforeningen tilbyr også guiding i Skimuseet og ute-aktiviteter for bedrifter og større grupper.

Julebord i Marka

Våre markastuer Kikut, Løvlia, Vangen og Skullerudstua tar også i mot grupper i førjulstiden. Ta kontakt med stuene direkte for mer informasjon.

KIKUT
SKULLERUD