Markaskilt i vinterlandskap

Vi feirer nytt medlemsår!

1. september går vi over i et nytt medlemsår. Det skal vi feire en hel uke til ende med supre tilbud.

Markaskilt i vinterlandskap

Nå går vi over i ett nytt medlemsår. Vi gleder oss til en ny vinter med magiske øyeblikk i Marka, gnistrende skiføre og et mer normalt år med tanke på arrangementer og aktiviteter. Det blir så deilig å ønske folk velkommen til Holmenkollen og til å kunne samles i Marka igjen! 

Les mer om nytt medlemsår her

Medlemsuke

Det skal lønne seg å være medlem i Skiforeningen. Vi feirer nytt medlemsår, hele neste uke, og alle våre medlemmer får en rekke gode tilbud. Alle eksisterende medlemmer skal nå ha mottatt faktura for nytt medlemsår. Takket være alle som fornyer medlemskapet kan vi fortsette med arbeidet vårt i Marka. 

Er du ikke medlem? Bli medlem her! 

Tilbud i Holmenkollen

Fra mandag 30. august til søndag 5. september får alle medlemmer gratis svart kaffe i hoppkafeen i Holmenkollen. Her kan du nyte deilig kaffe med Oslos fineste utsikt! Du får også 20% rabatt på alt i museumsbutikken. Her finnes blant annet lekre dunjakker fra Scandinavia Explorer og ullgensere fra Dale! Husk at du fra før har gratis inngang i Skimuseet og eventyrutstillingen Blåkollen. Kollensvevet holder åpent for drop i helgene. 

Se åpningstidene i Holmenkollen her

Foto_Andreas Bache - Wiig.jpgNyt utsikten fra toppen av hopptårnet! Som medlem i Skiforeningen har du alltid gratis inngang til toppen. Foto: Andreas Bache-Wiig.

40% på utvalgte varer i Markabutikken

I markabutikken.no finner du en rekke kvalitetsvarer for deg som er glad i ski og friluftsliv. I tillegg til Skiforeningens ikonikske produkter. Denne uken får alle medlemmer 40% rabatt på en rekke varer. Vi kan nevne Skiforeningens sekk, buff og markasokken. Du får rabatt på alle løpesko og hengekøyer. 

Rabattkoden blir sendt ut på mail til alle eksisterende medlemmer mandag 30. august. Alle nye medlemmer får en mail med rabattkode kort tid etter at de har meldt seg inn.

Se alle varene du får 40% rabatt på her.

Hengekoyemyggnett.jpeg
Alle medlemmer får 40% på alle hengekøyer i markabutikken.no. Foto: Markabutikken.

Samarbeidspartnere