Vi er klare for vinter!

November er her og den første vintermåneden er i gang. Det betyr at den kalde fine tiden er rett rundt hjørnet.

Alle foto: Magnus Nyløkken

Skiforeningen lagde fredag morgen vinterstemning midt i morgenrushet på Majorstua, for å markere at det snart er skiføre i Marka. Vi delte ut nystekte vafler, Kvikk Lunsj og klementiner til de forbipasserende som var på vei til jobb eller skole.

De som hadde litt ekstra tid kunne sette seg ned på en skinnfell på snøen og få den gode markastemningen!

– Vi står på året rundt for å få verdens beste skiløyper i Marka. Nå er det ikke lenge igjen til vinteren setter i gang for fullt. Vi gleder oss, forteller Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen.

Han var med å dele ut 700 vafler og skapte god stemning i Oslo sentrum denne fine novembermorgenen. Gradestokken viste også minusgrader på morgenkvisten, så nå er det bare å finne frem skiene fra boden!