Vellykket plan B i Holmenkollen

En ny vri på turrennet Holmenkollmarsjen ble tatt imot av de 2200 startende som gikk opp til fire runder i nasjonalanlegget. 

Holmenkollmarsjen gikk av stabelen for 43. gang lørdag 13. februar. Drøyt 2200 startende hadde funnet veien til Holmenkollen for å delta i Norges tredje største turrenn. Om lag 1300 valgte å overføre sitt startnummer til neste års renn.

Værforholdene de senere dagene gjorde at arrangør Skiforeningen var tvunget til å flytte rennet til Holmenkollen, men det la ingen demper på stemningen blant deltagerne.

 - Folk sier dette har vært en flott opplevelse, til tross for tøffe løyper. Vi er strålende fornøyde med at rennet gikk som planlagt og stolte av det vi har fått til, forteller arrangementssjef i Skiforeningen, Ole Kristian Sørland.

Fornøyde vinnere

Vinnerne av dagens lengste distanse på 36,8 km var Arne Post og Kristin Antonsen. Post, som vinner for fjerde gang i år, var godt fornøyd:

- Jeg er godt fornøyd med dagens renn og gjennomkjøringen har gått veldig fint uten for mye kø, sier Post som ble utropt til «Mr. Holmenkollmarsjen» i målområdet. 

For resultater i kort (18,6 km) og lang distanse (36,8 km) se her: http://live.ultimate.dk/

Samarbeidspartnere