Vårens kursmeny

Vil du lære å gå på rulleski? Lyst å ta med sykkelen ut i Marka? Da er du kommet til riktig sted!

Publisert 17.04.2018

I den grønne sesongen som nå ligger foran oss, har Skiforeningen et spennende og variert kurs- og aktivitetstilbud. Blant annet er våre dyktige instruktører klare til å gi deg veiledning og oppfølging på rulleskigåing, terrengsykling og barmarkstrening. 

Les mer om våre ulike tilbud og meld deg på!

Trening uten tak

Ta på deg joggeskoene og bli med på effektiv, sosial og variert barmarkstrening. Hovedvekten ligger på kondisjonstrening, men også styrke- og spenstøvelser inkluderes. Treningen passer for alle. Velg mellom ulike dager og steder. Oppstart i uke 18.

Les mer her

Rulleskikurs

Våre dyktige instruktører tar imot deltagere på alle nivåer: nybegynnere, de som bare har gått litt og de som har gått mye på rulleski. Velg mellom ulike kurstyper og kurssteder. Oppstart i uke 19.

Les mer her

Ønsker du egne rulleskikurs for din bedrift?

Les mer her

Vi arrangerer også rulleskitrening i Maridalen hver torsdag i uke 18-24 og 34-39.

Les mer her

Terrengsykkelkurs

Våre dyktige instruktører tar både imot deltagere som ikke har syklet på sti og i terrenget tidligere, og de som allerede har prøvd seg utenfor allfarvei. Velg mellom flere ulike kurstyper og kurssteder. Oppstart i uke 19.

Les mer her

Ønsker du egne terrengsykkelkurs for din bedrift?

Les mer her

Kollentrappa

Få opp pulsen med det populære trappeløpet Kollentrappa. Totalt 600 trappetrinn fra bunn til topp i Holmenkollen. Dato og tid: Torsdag 31. mai klokken 18.

Les mer her
 

Barnas sommerkolldag

En morsom aktivitetsdag for store og små i Holmenkollen. Vi setter opp hinderløyper for barn fra 4-12 år med balansestokker, klatrenett og sklier. Vi byr også på mange flere spennende aktiviteter. Dato og tid: Søndag 3. juni klokken 9–15.

Les mer her

Holmenkollen sommerskiskole

Trenings- og aktivitetstilbud til skiglade ungdommer i sommerferien. Tilbudet gjelder for dem som er født mellom 2002-2006. Tidspunkt: Uke 26 og 33.

Les mer her

Friluftsskole

Innholdsrik aktivitetsuke i regi av Skiforeningen ved Isdammen på Årvoll i Oslo eller ved Ulsrudvannet i Østmarka. Gjelder for barn fra 9–12 år. Lav egenandel og friplasser. Tidspunkt: Uke 33.

Les mer: Isdammen

Les mer: Ulsrudvannet

Samarbeidspartnere