Studentfest i Holmenkollen

Omkring 750 glade studenter fikk sveve over Oslo, prøve seg på rulleski og mye mer.

Tekst: Christine Amdam Foto: Christian Haukeli

For andre året på rad inviterte Skiforeningen i samarbeid med Coca Cola, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og Dagens Næringsliv til «Studentdag i Holmenkollen» tirsdag 17. september.

Dette er et gratis arrangement og det var en rekke aktiviteter for studentene.

De som var tidlig ute fikk prøve hoppe ut fra hopptårnet og kjøre Kollensvevet. De aller tøffeste kunne rappellere ned under hoppet. Det ble delt ut pølser og cola og studentene kunne prøve seg på rulleski, frisbeegolf, omvisning i Skimuseet og foredrag om studentøkonomi.

CH_studentenesdag i Kollen-52.jpg

– Det er utrolig gøy for oss å kunne vise frem Holmenkollen til studenter. Det er en rekke aktiviteter her oppe som er midt i blinken for dem, forteller Ola Bustad fra Skiforeningen. Han var speaker for anledningen.

En rekke utenlandsstudenter hadde også funnet veien opp, og mange fikk se nasjonalanlegget for aller første gang.

– Vi håper at dette arrangementet ga mersmak og at studentene vil komme tilbake på besøk igjen, sier Bustad.

CH_studentenesdag i Kollen-27.jpg

CH_studentenesdag i Kollen-9.jpg