Nydelig tid i Marka

Byens beste utested holder åpent 24/7 og byr enda på lange lyse netter og varierte aktiviteter. Her er våre tips til deg som vil bade, telte, sykle eller bare nyte naturen i fred og ro.

Velkommen til Marka - byens beste utested! Marka holder åpent 24/7 og byr på mange ulike aktiviteter. Forleng ferien med deilige kvelds- og helgeturer i Marka, enten du vil gå tur, sykle, bade, padle eller overnatte ute i det fri.

Skiforeningen har samlet over 1000 sykkelruter og -turforslag til deg som vil oppleve Marka på to hjul. Skiforeningens sykkelbuss går hver lørdag og søndag frem til 11. september, og frakter deg og sykkelen din til Ringkollen.

#sommerimarka - fotokonkurranse sammen med Kvikk Lunsj

Vi vil se dine beste markabilder i sommer! Vi kårer ny vinner hver uke som vinner flotte premier fra Kvikk Lunsj og Skiforeningen. Alt du trenger å gjøre er å dele ditt beste markabilde på Instagram og bruke #sommerimarka så er du med i trekningen om fine premier. 

Les mer: #sommerimarka - alt om konkurransen.

SE HER: Her kan du se på bildene som er kommet inn i konkurransen.

Markas beste badevann

Lite er bedre enn en avkjølende dukkert underveis på turen? Her finner du våre tips til åtte av Markas beste vannhull.

Kom igang med markaløping

Terrengløping byr på utfordringer og naturopplevelser i særklasse. Vi har bedt fire markaløpere komme med sine beste turtips - i fire ulike marker.

Fem tips som får med barna på uteaktivitet

Synes du det kan være vanskelig å motivere barna til å bli med ut? Skiforeningen gir deg fem tips til morsomme aktiviteter barna vil like.

LES MER: Spennende turmat barna vil like.

Her kan du telte

 

Fine teltplasser i Marka finnes det mange av. Her har vi samlet et utvalg av våre favoritter.

Les mer:  Har du en firbeint kompis? Trykk her hvis du tar med deg hunden i Marka.

Les mer: Lurer du på hva løypebasen driver med om sommeren?

Samarbeidspartnere