Vinterlandskap.

Marka helt hjem

I januar 2020 får alle medlemmene i Skiforeningen det nye medlemsmagasinet Marka på døra hjemme.

Publisert 20.12.2019

– Det er en stor glede for oss å kunne presentere et helt nytt medlemsmagasin med nytt design, nytt format og ny redaksjonell profil, sier redaktør Magnus Nyløkken.

– I snart 40 år har tittelen på medlemsmagasinet vært Snø & Ski. Nå endrer vi det til Marka ­– og signaliserer dermed en tydelig retning for Skiforeningen.

Helt siden Skiforeningen ble stiftet i 1883 har formålet vært å tilrettelegge for ski og friluftsliv der folk bor.

– Nettopp derfor ønsker vi å hedre det praktfulle nærområdet vårt ved å gi medlemsbladet en ny og forbilledlig tittel, sier Trine Rom Giving, kommunikasjonssjef i Skiforeningen.

Marka er Skiforeningen - og Skiforeningen er Marka

– Marka er Skiforeningens virkeområde. Det er her vi lager skiløyper, det er her vi rydder stier, det er her vi har de populære stuene våre og det er her innbyggerne i og rundt hovedstaden velger å nyte sin fritid. Marka er Skiforeningen – og Skiforeningen er Marka.

– I det nye magasinet ønsker vi å fortelle de beste historiene fra det som er Norges mest populære og mest brukte naturområde. Historiene vil spenne vidt – fra skiløping, fotturer, sykling og skøyting til reiseliv, virksomheter og personligheter som står Marka nær, forteller Nyløkken.

En hyllest til det kortreist friluftslivet

– Magasinet Marka er på mange måter en hyllest til det kortreiste og bærekraftige friluftslivet. Derfor har vi valgt å kutte ut plastpakningen rundt bladet, flytte hele produksjonen hjem til Norge og trykke på miljøvennlig papir. Vi vil også gi ut litt færre utgaver av papirmagasinet i løpet av året enn det vi gjorde tidligere – og heller styrke Skiforeningen digitalt med daglige nyheter, føreoppdateringer og spennende historier.

Skiforeningen tilbyr et rikt utvalg aktiviteter – uansett årstid. Nå skal denne bredden i virksomheten vises fram – enda litt bedre – i Marka, på Skiforeningens nettsider, i dette nyhetsbrevet, på Facebook, på Instagram og i andre aktuelle kanaler.

Coveret_clear.jpg

Lanseringsfest

Skiforeningen inviterer til en hyggelig lansering av det nye medlemsmagasinet Marka eksklusivt for Skiforeningens medlemmer torsdag 9. januar 2020. 

Sted:
GR&EI
Brageveien 4a i Oslo
(første etasje – inngang fra Thereses gate. Kort vei til trikkestoppet på Adamstuen.)

Program:
Lansering av Marka
Enkel servering
Eventyreren Cecilie Skog – i samtale med Eivind Eidslott
Musikalsk innslag

De 50 første som melder seg på lanseringen får en overraskelse. Arrangementet er gratis. 

Les mer og meld deg på her

Skiforeningen ønsker alle markaentusiaster en riktig god jul og godt nytt år!

Samarbeidspartnere