Skiforeningen henter fra DNB og Aftenposten

Vi har startet året med å ønske enda flere flinke folk velkommen.

Magnus Sandnes er ansatt som salgssjef, Anette Kolderup er ny aktivitetsjef, og Guri Leyell Skedsmo går inn som kommunikasjonsrådgiver. 

– Det er veldig gledelig å se at Skiforeningen klarer å rekruttere så mange dyktige medarbeidere. Vi gleder oss til alt de nye skal bidra med sammen med resten av en flott, kompetent gjeng med ansatte, sier Espen Jonhaugen, fungerende generalsekretær i Skiforeningen. 

– Jeg gleder meg stort til å få lov til å representere Skiforeningen sammen med den fantastiske gjengen i Holmenkollen, sier Magnus Sandnes.  

Han kommer fra DNB, og har de siste fem årene vært sponsoransvarlig på konsernivå. I Skiforeningen går han inn i rollen som salgssjef.  

Anette Kolderup har mange års bakgrunn fra konsulent- og dagligvarebransen, og har også tidligere jobbet i Skiforeningen. Hun blir ny aktivitetssjef, og ansvarlig for alle kurs og arrangementer.   

– For meg er dette det beste oppdraget man kan tenke seg, sier Kolderup.  

Guri Leyell Skedsmo har de ti siste årene jobbet i ulike redaksjonelle stillinger i Aftenposten, og blir kommunikasjonsrådgiver i Skiforeningen. 

– For meg er dette er en gammel drøm. Jeg har et lidenskapelig forhold til Marka, og gleder meg til å løfte frem denne fine organisasjonen, sier hun.  

Samarbeidspartnere