Rulleski: Dette er våre nyheter i år

Denne våren tilbyr Skiforeningen rulleskitrening og lynkurs, i tillegg til de ordinære rulleskikursene.

Tekst: Hege Wallenius Foto: Magnus Nyløkken

Publisert 25.04.2018

Dermed har du som har lyst å lære å gå på rulleski med Skiforeningen, nå flere alternativer å velge mellom enn tidligere. Alle kursene arrangeres i perioden uke 19-24.

Nyheten lynkurs gjennomføres på kun én kveld.

– Lynkurs passer godt hvis du har deltatt på rulleskikurs tidligere og ønsker en oppfriskning på 60 minutter, sier Haakon Magan, leder for kursvirksomheten i Skiforeningen.

Det holdes lynkurs både i klassisk stil og i skøyting. Kursstedene er Holmenkollen og på Fornebu.

En annen nyhet i år er at Skiforeningen starter opp med rulleskitrening med instruktør, noe mange har ønsket.

Du må mestre grunnleggende bremsing for å kunne være med på treningene, som har oppstart torsdag 10. mai i Maridalen. Øktene foregår på kveldstid og har en varighet på én time. Det vil bli arrangert treninger til og med uke 24.

Som tidligere arrangeres også rulleskikurs for nybegynnere/litt øvede og for viderekomne. Disse kursene går over to kvelder og har en varighet på 60 minutter per gang.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.