Permitteringer i Skiforeningen

Skiforeningen permitterer de fleste ansatte inntil videre.

– Aktiviteter har stoppet opp, mye er avlyst og turistsesongen i Holmenkollen og Skimuseet, som er en av Skiforeningens viktigste inntektskilder, er svært usikker, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen.

Skiforeningen permitterer 50 av de faste ansatte inn til videre.

– Vi opprettholder funksjoner som sikrer kjernevirksomhet i Marka, eiendommer og tilretteleggerrollen i Holmenkollen. Vi skal planlegge et nytt medlemsår på beste måte, våre 72 000 medlemmer er enormt trofaste. Så lenge det er nok snø, skal vi fortsette å preparere skiløyper i Marka som best vi kan, sier Eide.

Koronasituasjonen kom på toppen av en allerede krevende vinter for foreningen, med lite snø og konkurs hos samarbeidspartner Gresvig. Uavhengig av koronasituasjonen, er det satt i verk omstillingstiltak for å sikre en sterkere og enda mer attraktiv medlemsorganisajon på sikt.

– Vi har en sterk og trofast medlemskare og støtten fra dem blir veldig viktig for oss nå, sier Eide.

Ønsker du å hjelpe Skiforeningen?

Om du ikke er medlem, er det er stort bidrag om du ønsker å melde deg inn. Som medlem bidrar du til at Skiforeningen kan tilby gode skispor og rike friluftsmuligheter i Marka, både nå og i fremtiden.

Meld deg inn her

Allerde medlem og ønsker å bidra med en pengegave? Vipps valgfritt beløp til Skiforeningen Gave #41078 eller benytt kontonr. 5005.06.23421, merk innbetaling med "Gave".

Til dere som har bidratt. Dette betyr veldig mye nå, tusen takk!

Har du spørsmål? Kontakt oss på medlem@skiforeningen.no

Les mer: Tiltak Skiforeningen gjør som følge av koronasituasjonen