Påmeldingen til Barnas skiskole helg åpner snart

Bli medlem i Skiforeningen og få medlemspris.

Den 13. november klokken 09:00 åpner påmeldingen ekslusivt for medlemmer, og den 20. november åpner den for andre. Husk at det er barnet som skal være med på skiskolen som må være medlem.

Barnas skiskole arrangeres hver vinter i januar og februar. Gjennom et 5-ukers tilbud utvikler barna grunnleggende skiferdigheter på langrennsski gjennom skileik. Fokuset på skiskolen er at barna skal ha det gøy og programmet tilpasses barnas ferdigheter og forutsetninger. Barnas skiskole er en unik arena for fantastiske skiopplevelser og for å utvikle barnas motoriske ferdigheter.

Gå til påmeldingen

Bli medlem i Skiforeningen

Lær teknikk mens barna er på skiskolen

Nyhet for sesongen er at vi arrangerer langrennskurs for voksne på fire av våre skiskolesteder (gjelder kun enkelte tider). Det vil si at du kan lære deg teknikk samtidig som barnet ditt er på skiskolen. Vi anbefaler foresatte som skal ha barn på skiskolen å melde barnet på ønsket kurstidspunkt først for å sikre en plass.