Lag ditt eget påskeskirenn

Vi har startnummer og premier til årets påskeskirenn!

Barnas Holmenkolldager 2021 – der du bor, er over for denne gang. Det ble en kjempesuksess for tusenvis av barn over hele landet. Vi har fortsatt noen startnummer og premiesekker igjen og ønsker derfor å åpne et utendørs utsalg uken før påske.

Utsalget finner sted utenfor Skiforeningens hus i Kongeveien 5.
Åpent fra kl. 10.00 til kl. 14.00 mandag til fredag i uke 12.

Ordinær pris: 320 kr.
Skiforeningens medlemmer: 160 kr.

Betaling kun med VIPPS til 41077.

Det er også mulig å kjøpe startnummer og sekk i alle Bull Ski & Kajakk sine butikker (Sandvika, Røa og Majorstuen.)

Artikkelen fortsetter under bildet

Det enkle er ofte det beste!

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre den vanlige skituren om til et barneskirenn. Ta på dere startnummer så er skirennet i gang! Det viktigste er ikke hvor langt barna går på ski, men at de har det gøy med ski på bena. Har du snø i hagen hjemme, eller på hytta på fjellet kan du også arrangere rennet der. Finn på noen morsomme leker, sett på musikk eller lag et lite hopp.

Les våre tips til hvordan du kan lage din egen skileik her.

Artikkelen fortsetter under bildet

Pynt opp i hagen med det dere finner hjemme

La barna få være med å lage start- og målbanner. Finn frem maling og vær kreative med en gammel duk eller et laken. Spenn opp banneret mellom trær eller lignende. Bland maling og vann på en brusflaske og stikk hull i korken. Da kan dere male start/målstrek og retningspiler i snøen. Pynt opp med flagg og granbar langs løypa, og vipps så er hagen gjort om til en fantastisk arena for barneskirenn.

Prøv disse lekene med ski på bena!

Slingrebakken barnehage var superfornøyde med sitt barneskirennSlingrebakken barnehage var superfornøyde med sitt barneskirenn!