OBOS og Skiforeningen styrker samarbeidet 

OBOS og Skiforeningen trapper opp samarbeidet. Planen nå er å tilby gratis skikurs og utlån av utstyr.

– OBOS har vært en av Skiforeningens aller viktigste samarbeidspartnere i mange år, og vi er veldig glade for at de er med oss videre. Det gjør at vi kan styrke arbeidet vårt ytterligere, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen. 

Viktig markapartner 

OBOS har et særlig eierskap til Skiforeningens rastebuer i Marka. De er populære turmål som har til felles at de ligger i kort avstand fra utfartssteder.  

Takket være støtte fra nettopp OBOS kunne Skiforeningen åpne en ny rastebu i Maridalen i januar 2020. Den ligger i gåavstand fra Skar og ble umiddelbart en suksess.   

– Vi ønsker å etablere flere slike turmål som gjør det enklere å komme seg ut. Dette blir mulig med støtten fra OBOS, sier Eide. 

I tillegg har OBOS nylig gitt Skiforeningen en helt ny løypemaskin, som fremover vil kjøre nye spor i Østmarka.

øyungsbua-4, desember 2019, foto olav olsen.jpg

Øyungsbua i Maridalen. Foto: Olav Olsen

Skitilbud for alle 

Skiforeningen tilrettelegger for enkelt friluftsliv og aktivitet for alle hele året. Foreningen har ansvaret for 2 200 kilometer skiløyper i Oslomarka, skilting for ski og sykkel, og står bak en rekke arrangement som Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag.   

OBOS skal forsterke foreningens arbeid med å gi skiopplæring til nye grupper. Det vil bli arrangert egne aktivitetsdager uten påmeldingsavgift og med mulighet til å låne utstyr.   

– Vi ønsker at enda flere skal kunne ha aktive liv ute hele året, sier Eide. 

De gode rabattene til OBOS sine medlemmer på Skiforeningens kurs og arrangementer er også en viktig del av den nye avtalen. 

Heier på Skiforeningen 

– Med over 500 000 medlemmer – mange av dem i Oslo-området – er OBOS svært opptatt av å skape gode bo- og oppvekstmiljøer – og gode naturopplevelser. Fysisk aktivitet og nærhet til naturen er viktige faktorer. For oss er det derfor helt naturlig å støtte oppunder det viktige arbeidet Skiforeningen gjør. Og samarbeidet vi nå har forlenget i tre nye år, gjør at medlemmene våre får gode rabatter på en rekke aktiviteter, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

rasmus aarflot og erik eide, 15-12-21, foto trine rom giving, 2.jpg

Sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS og Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen. Foto: Trine Rom Giving 

Samarbeidspartnere