Nytt medlemsår

1. september starter et nytt medlemsår for Skiforeningen. Vi håper du og alle våre medlemmer blir med og støtter vårt arbeid i og for Marka videre ved å fornye medlemskapet.

Medlemmenes bidrag er helt avgjørende for Skiforeningen. Vi mottar ikke statlig støtte, det er medlemmenes bidrag som gjør det mulig å legge tilrette for sykkel, ski og generelt friluftsliv i Marka.

 

Nå legges grunnlaget for skiløypene

Våre åtte løypebaser står på hele året med en klar standard for sitt arbeid: skiløyper i verdensklasse. Arbeidet i Marka pågår hele året, akkurat nå legges det viktige grunnlaget for vinterens skiløyper: busker og trær trimmes, løyper dreneres, og nye skilt settes opp.

Tegn familiemedlemskap.

Med familiemedlemskap kan alle i husstanden være medlem for en fast sum. Med familiemedlemskap kan to voksne og et ubegrenset antall barn under 26 år i samme husstand ha felles medlemskap. Dere mottar en giro, og alle får tilgang til de gode medlemsfordelene.

Her kan du lese mer og endre til familiemedlemskap.

Få med deg medlemsfordelene!

Som medlem får du tilgang til en rekke gode fordeler, som gunstige priser på alle våre kurs og aktiviteter, og gode rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Her finner du oversikten over alle medlemsfordelene.

Få medlemskortet på mobil

Skiforeningen ønsker at alle medlemmer skal kunne ta frem sitt medlemskort når de trenger det. Derfor finnes nå Skiforeningens digitale medlemskort som app. Her får du tilgang til rabatter og informasjon på en enkel, brukervennlig måte akkurat når du trenger det.

LAST NED TIL IPHONE HER

LAST NED TIL ANDROID HER

Med ønske om en fortsatt fin markasommer. Sammen med våre medlemmer lover vi i Skiforeningen å skape gode markaopplevelser også i fremtiden.

Samarbeidspartnere