Nytt bestyrerpar på Løvlia

Anne-Gro Holm og Tore Gjendemsjø har overtatt driften på Løvlia skistue.
Mann og dame i skogen.

Lørdag 10. august klokken 10 står de klare med god mat og drikke til turfolket.

Gøy for barna

De gleder seg til å drive den tradisjonsrike stua på Krokskogen, og å ønske syklister, turgåere og skiløpere velkommen.

– Vi gleder oss til å ta i mot masse forskjellige folk! Det skal bli spennende å få lov til å være med å utvikle stedet. Vi ønsker å tiltrekke oss nye kundegrupper og at enda flere skal oppdage dette flotte stedet. Kombinasjonen av den varierte kompetansen vår tror vi skal hjelpe oss med å lykkes med det, sier Tore og Anne-Gro.

Stua er åpen hver lørdag og søndag ut oktober fra klokken 10 til 16.

– Løvlia skal være et hyggelig sted å komme til gang etter gang. Den gode opplevelsen skal stå i sentrum. Vi ønsker å gå litt videre på matfronten med tradisjonsmat, supper og ulike varmretter. Grupper som etterspør det skal også kunne få en helt egen matopplevelse. I tillegg ønsker vi å skape aktiviteter for barn. Det skal være gøy for barna å komme til Løvlia, sier de.

anne-gro og tore2, foto magnus.jpg

Variert bakgrunn

Anne-Gro har to voksne barn fra før og en variert yrkesbakgrunn. Tidligere har hun drevet et selskapslokale på Nesøya og jobbet i resturant. I tillegg har hun bakgrunn som akupunktør og coach.

Tore har også to voksne barn fra et tidligere ekteskap. Han er utdannet siviløkonom og har jobbet mange år i eiendomsbransjen.

I neste utgave av Snø & Ski, som er i postkassen i slutten av september, kan du bli enda bedre kjent med de nye bestyrerne.

Kontakt de nye bestyrerne på 934 28 432 eller lovlia@skiforeningen.no

Tradisjonsrikt turmål

Løvlia ligger vakkert til på Krokskogen. Stua ble ferdigstilt i 1937, og har hele tiden vært i Skiforeningens eie.

Åpningstider alle markastuer

løvlia_magnus nyløkken.jpg

Alle foto: Magnus Nyløkken.