Ny iMarka-app

Nå kan du laste ned ny og bedre iMarka-app!

I samarbeid med Geodata har vi gitt den populære iMarka-appen et kraftig løft. Nytt design og ny teknologisk plattform gir enda bedre brukeropplevelse.

– iMarka-appen gir fullstendig oversikt over preppestatus i Oslomarka og turområdene rundt, uavhengig av hvem som preparerer, sier prosjektleder Eirik Harstad i Skiforeningen.

iMarka-appen er et populært og svært nyttig verktøy for markabrukere hele året, for ski og sykkel.

– Vi ønsker naturligvis at enda flere tar den i bruk, sier Harstad.

Nytt i appen:

• Klikk på løype og få informasjon om løypetype og preppestatus.
  • Tydeligere preppestatusvisning på løyper.
  • Klikk på serveringssted og få åpningstider.
  • Bedre håndtering av offline kart.
  • Vri kartet i den retningen du ønsker.
  • Bedre visning av føremeldinger for de ulike markaområdene.

– Den nye appen blir enklere å vedlikeholde og oppdatere, og den har fått et kraftig løft i design og brukeropplevelse, sier Harstad.

Sammen om bedre Marka-opplevelser

– Det har vært fantastisk gøy å jobbe sammen med Skiforeningen for å utvikle iMarka-appen videre. Sammen har vi klart å løfte brukeropplevelsen og funksjonaliteten i appen til et nytt nivå, og vi har fortsatt mye spennende på lista for utviklingsarbeidet av appen i tiden som kommer, sier prosjektleder hos Geodata, Margrethe Kristiansen.

– Vi håper den nye iMarka-appen blir godt mottatt og blir en god turkamerat for skiløperne ute i Marka, sier hun.

Last ned den nye iMarka-appen her:

Les mer om samarbeidet mellom Skiforeningen og Geodata.