Møller Bil og Skiforeningen i nytt partnerskap

Gjennom sitt samarbeid tar de et krafttak for både klimaet og folkehelsen: – Møller Bil og Skiforeningen skal sikre mer markaglede for enda flere, sier Erik Eide i Skiforeningen.

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens formål om å sørge for at enda flere får gode markaopplevelser.

– Møller Bil er en innovativ aktør og en sterk merkevare som vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid. Sammen skal vi strekke oss for å nå våre bærekraftmål, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen.

Skiforeningen er en av Norges største friluftslivsorganisasjoner med 73.000 medlemmer. Foreningen tilrettelegger for et bærekraftig ski- og friluftsliv i Oslomarka og tilstøtende kommuner.  

Skifter fra fossile til elektriske biler

Møller Bil vil være en viktig bidragsyter til Skiforeningens arbeid i Marka.   

– Skiforeningen og Møller Bil har et felles mål om å bidra til en aktiv befolkning. Enten det er å komme seg til Marka på en enkel og mer klimavennlig måte, eller om det er tilrettelegging for opplevelsene i Marka, sier Eide.  

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede og fører kjente merker som Volkswagen, Audi, ŠKODA, og Volkswagen Nyttekjøretøy. Et viktig bidrag fra Møller Bil blir dermed å levere utslippsfrie biler til Skiforeningen.

– Det er et vesentlig skritt på veien for å nå våre bærekraftmål, sier Eide.  

Eksklusive kampanjer for Skiforeningens medlemmer er også en del av avtalen.  

Møller_Skiforeningen_CA_2.jpgMøller Bil leverer utslippsfrie biler til Skiforeningens drift. Generalsekretær i Skiforeningen Erik Eide (t.v.), og markedsdirektør i Møller Bil, Joachim Wahlstrøm, er svært fornøyde med avtalen. Foto: Christine Amdam/Skiforeningen

– Sentral del av Møller Bils satsing på bærekraft

–  Gjennom samarbeidet med Skiforeningen bidrar vi med støtte til arbeidet for gode markaopplevelser nær der folk bor. Det er en sentral del av Møller Bils satsing på bærekraft, både med tanke på klima og folkehelse, sier Joachim Wahlstrøm, markedssjef i Møller Bil.  

– Vi vil også benytte Skiforeningens kompetanse til å gi våre dyktige ansatte gode aktivitetstilbud, legger han til.

– Glade for å kunne bidra

Leder for Klima & Miljø i Møller Bils eierselskap Møller Mobility Group, Ida Pernille Hatlebrekke, er svært fornøyd med at Møller Bil nå blir Skiforeningens hovedsamarbeidspartner.

– Møller Mobility Group har som ambisjon å lede an elektrifiseringen av bilparken i Norge. Vi er glade for å kunne bidra til bedre lokal luftkvalitet gjennom elektrisk og utslippsfri transport for Skiforeningens bilpark, sier Hatlebrekke.

Hun legger til at dette samarbeidet gir verdi både for sosial og miljømessig bærekraft.

– Vi vet at opplevelser i naturen, både med og uten ski på beina, gjør mennesker mer klimabevisste, friskere og lykkeligere.

Møller_Skiforeningen_CA_3.jpg
Det nye samarbeidet mellom Møller Bil og Skiforeningen ble lansert på Løvlia skistue på Krokskogen tirsdag 21. september. Foto: Christine Amdam/Skiforeningen

 

Samarbeidspartnere