Velkommen til markabutikken.no

Kjente merkevarer til svært gode priser for våre medlemmer.

Publisert 13.01.2021

to menn på ski i skogen.

Skiforeningen teamet opp med merkevarehuset Ultimate Nordic AS i høst. Sammen har vi skapt en ny nettbutikk for våre medlemmer med svært gode priser på et bredt spekter av kvalitetsutstyr til bruk i Marka hele året. I tillegg kommer Skiforeningen med en ny og spennende kolleksjon til ski, sykkel og løping.

Markabutikken.no lanseres 20. januar.

– Samarbeidet med Ultimate Nordic vil styrke Skiforeningens samfunnsoppdrag, samtidig som det skal gjøre det enda mer gunstig å være medlem. Hver gang du handler går en sum tilbake til Skiforeningen og du støtter arbeidet vårt i Marka, sier generalsekretær Erik Eide i Skiforeningen.

Markabutikken.no åpner med et sortiment tilpasset vintersesongen med merker som Alpina skistøvler, Rode skismøring og KV+ skistaver. Nye varer og merker vil bli tilgjengelig fortløpende gjennom året.

Sånn gjør du det

Det skal være enkelt for alle medlemmer å handle i markabutikken.no, og du vil se både veiledende pris og medlemspris på varene.

Så snart nettbutikken er lansert, vil du motta en kampanjekode på sms eller epost. Den bruker du når du skal handle.

Mottar du ingen kampanjekode, kan du henvende deg til oss på medlem@skiforeningen.no. Husk å ha medlemsnummeret ditt klart

Meld deg inn i Skiforeningen her 

 

Les mer:

Iphone_mockup_markabutikken_png.png

Samarbeidspartnere