Konkurranseregler Sykkelbilde fra Marka

Konkurransen arrangeres av Skiforeningen.

Publisert 16.08.2018

Terrengsyklist.

Konkurranseperioden vil vare fra torsdag 16. august til søndag 16. september 2018. Vinneren trekkes mandag 17. september 2018.

Premien inkluderer:

En overnatting for inntil fem personer på Kikutstua.
Oppholdet inkluderer middag, frokost og lunsj. Drikke er ikke inkludert.

Kun personer over 15 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Skiforeningen kan ikke delta i konkurransen. Det samme gjelder kollegaer og familiemedlemmer av jurymedlemmene.

Ved å bruke emneknaggene #sykkelbussen og #skiforteningen på Instagram i konkurranseperioden, bekrefter du at du ønsker å være med i konkurransen, samt at Skiforeningen kan offentliggjøre brukernavnet ditt på Instagram, Facebook og skiforeningen.no dersom du vinner. Du bekrefter også at du innehar samtlige rettigheter til å publisere bildet og har samtykke fra eventuelle avbildede personer.

Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen. Vinnerne trekkes blant alle de som deltar, og vil bli kontaktet av Skiforeningen.

Premien må senest benyttes innen 17. september 2019.

Skiforeningen forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer og utestenge deltagere og bidrag som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov. Skiforeningen kan videre ikke bli holdt ansvarlig for noe innhold som en deltager publiserer i konkurransen.

Vinnerbildet publiseres på skiforeningen.no når konkurransen er slutt.

Ved å delta i konkurransen kan deltakeren blir nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Skiforeningen vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne, dele ut priser og publisere vinnerens brukernavn på Instagram, Facebook og skiforeningen.no.

Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig at Skiforeningen behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret anses du ikke lenger oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Skiforeningen vil ikke lenger behandle dine personopplysninger

Alle persondata som blir samlet inn i slettes når konkurransen er slutt.

Juryen består av Hege Wallenius, Magnus Nyløkken og Trine Giving, Skiforeningen.