Våre beste julegavetips

Er du ikke ferdig med julehandelen enda? Frykt ikke, vi har mange fine julegaver til små og store.

Flere av gavetipsene kan bestilles i vår nettbutikk. Vi anbefaler å bestille senest 14. desember for å være sikker på å få varen levert før julaften.

Ønsker du å handle fysisk i våre lokaler i Kongeveien 15, kan du gjøre det mellom klokken 9 og 15 frem til 21. desember.

Bilde1.jpg
Gavemedlemskap: Gi bort et medlemskap i Skiforeningen i gave, en gave som fortsetter å gi gjennom hele året gjennom gode Markaopplevelser for mottageren.

anorakk_web.gif
Markaanorakk:
Skiforeningens evigunge og klassiske Markaanorakk er en perfekt julegave som du t.o.m. 21. desember kan kjøpe på juletilbud til 500 kroner. Tilbudet gjelder for medlemmer av Skiforeningen.

Vanlig medlemspris er 620,-. Ordinær pris er 860,-.

Anorakken passer til de fleste sporty anledninger, holder unisex-størrelser og kommer i fargen rød. På kroppen føles den lett og behagelig.

marka-barn.jpg
Markaanorakk barn: På barneanorakken har vi også julerabatt. For medlemmer koster den 370,- t.o.m. 21. desember.

Vanlig medlemspris er 490,-. Ordinær pris er 690,-

kartboff.jpg
Kartbuff: Ha kartet over Marka rett på kroppen med denne tøffe buffen. Den tåler vær og vind mye bedre enn et papirkart. Juletilbudet for medlemmer er 60,- t.om. 21. desember.

Vanlig medlemspris er 75,-. Ordinær pris er 110,-

BESTILL HER

Sjekk også hele oversikten over våre produkter i NETTBUTIKKEN

_27A2211.JPG
Gavekort på langrennskurs: Et langrennskurs er en flott gave som byr på glede, mestring, frisk luft og en positiv utvikling i skisporet.

Gavekortet gjelder for skikurs som består av tre kursøkter med en varighet 90 minutter pr. økt. Vi arrangerer kurs i klassisk og skøyting for alle nivåer: nybegynner, litt øvet, viderekommen og ekspert.

Medlemspris er 1590,-. For å få medlemspris må mottakeren av gavekortet selv være medlem. Ordinær pris: 1990,-
MER INFO OG BESTILLINGSINFORMASJON HER

_71A4853.jpg
Startnummer til Barnas Holmenkolldag 2019: Gi startplass på Barnas Holmenkolldag i gave. Arrangementet går av stabelen 10. februar. Ved bestilling får du gavekort tilsendt på epost.

Slik gjør du:

• Trykk HER
  • Velg «Gå til påmelding»
  •  Velg løype (Ekorn, Harepus, Bamse eller Elg), trykk Meld på
  • Godta betingelsene og gå videre
  • Nederst på siden nå får du spørsmål om du ønsker å gi startnummeret i gave. Fyll inn feltene her.

_KIF7336_magnus.jpg
Startplass til Holmenkollmarsjen 2019: Gi bort en startplass til Holmenkollmarsjen, turrennet som passer for alle! Send en epost til olekristian.sorland@skiforeningen.no

Skjermbilde 2018-12-10 kl. 12.29.50.png
Gi bort den digitale treneren Racefox Holmenkollen:
 En super gave for alle som har Holmenkollmarsjen som treningsmål. MER INFO HER