Jakten på friluftslivets ildsjel

Nå kan du stemme frem den du mener fortjener tittelen Friluftslivets Ildsjel 2015. Les mer om kandidatene her.

Det norske folk kan nå stemme fram Norges største ildsjel i friluftslivet – her er de tre kandidater til årets Ildsjelpris, valgt av juryen for Den Norske Friluftslivsprisen:

Avstemming foregår på nettstedet UT.no t.o.m. 27. august, vi oppfordrer alle til å stemme.

Ingebjørg Eitrheim Nondal med familie fra Odda: Startet bloggen "Utetid" for å kutte ned på «skjermtid» og få med seg sin egen familie ut på tur så ofte som mulig – med mål om 100 turer i år. Gjennom denne bloggen har hun nå fått med seg en enorm mengde småbarnsforeldre ut i naturen.

Inger Maria Sjøberg, fra Valnesfjorden i Fauske. Inger Maria drar i gang mange kreative uteaktiviteter der hun bor. Hun motiverer ei hel bygd til enkelt friluftsliv i nære omgivelser. Hun er et oppkomme av gode ideer som gjør friluftslivet morsomt og spennende, og deler av sin kunnskap for å gjøre terskelen så lav som mulig.

Kolbjørn Sando, fra Rjukan, som har lært opp flere generasjoner med speidere. Bidrar med sin massive kunnskap om naturen og alt som lever der. Gjennom sitt engasjement er Kolbjørn til stor inspirasjon, han er en ekte friluftsmann som gir mange unge muligheten til å bli det samme.

http://ut.no finner du intervjuer med kandidatene og der kan du stemme!

Vinneren kåres under festivalen «Friluftsliv for alle» på Stenberg i Vestre Toten 30. august, og kan reise hjem med 150.000 kr til sitt friluftslivsformål. Prisen deles ut av Miljødirektoratet, Norsk Friluftsliv, Helsedirektoratet og festivalen Friluftsliv for alle i samarbeid med Norsk Tipping, UT.no og Nrk.

http://www.norskfriluftsliv.no/stem-pa-arets-ildsjel/

 

Samarbeidspartnere