Intersport åpner sin første nye butikk

Torsdag blir det stor åpning i Sandvika. Skiforeningens medlemmer får medlemsrabatt, i tillegg er det en rekke spesialtilbud.

Som kjent skal alle landets G-Sport- og G-Max-butikker etterhvert legges ned. I stedet skal et helt nytt INTERSPORT-konsept dukke opp, og butikken på Sandvika Storsenter er først ut.

­– Vi skal gjennom INTERSPORT Sandvika gi kundene våre en handleopplevelse sportskundene aldri tidligere har opplevd. I tillegg til å ha de beste produktene fra ledende merkevarer som Nike og adidas, vil vi tilby en kombinasjon av spennende opplevelser og faglige råd fra våre kunnskapsrike kolleger, samt en sømløs integrering av handel i butikk og på nett, skriver Intersport i en pressemelding.

Skiforeningens medlemmer får 15% medlemsrabatt (unntatt allerede nedsatte varer, elektronikk, våpen og ammunisjon.) Husk å vise fram ditt medlemskort på papir eller i mobilappen.

For at handleopplevelsen skal bli enkel og annerledes har de laget en løsning som heter ALT HOS ALLE. Du kan enkelt sjekke om varen finnes i en annen butikk, og få varen sendt til butikken i Sandvika eller hjem til deg selv.

I tillegg skal kundene få teste produktene på en helt ny og spennende måte i butikken.

– Kundenes tilbakemeldinger på hva vi gjør i INTERSPORT Sandvika blir viktige i utformingen av våre øvrige butikker i resten av landet, forteller de.

Hvor: INTERSPORT Sandvika Storsenter
Når: Torsdag 14. november fra 07:00-21:00