#høstimarka

Opplev Marka før den pakkes inn.

Det er heldigvis ikke så alt for lenge til den fine hvite tida er over oss. Men før vinteren kommer er det gode muligher for å nyte høsten i Marka. Sjelden kan man se så mange fine farger på en gang.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Høsten står for tur, og vi vet at mange benytter årstiden til turer i Marka. Hva med å teste ut noen av aktivitetene under:

Turglede for de minste:

Familietur i skog og mark bør være en hyggelig opplevelse for både voksne og barn. Her kan du lese mer om å være på tur med barn.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lag spennende turmat:

Matpausen er ofte en viktig brikke for en velykket turopplevelse for barna. Med litt planlegging, tålmodighet og engasjement for å prøve ut noe nytt, er veien kort til et vellykket friluftsmåltid. Finn din favorittoppskrift her.

Ta en natt i Marka:

Fine teltplasser i Marka finnes det mange av. Hva med å ta med hele familien på en spennede overnatting. Her har vi samlet et utvalg av våre favoritter.

Sykkelruter og turforslag:

Skiforeningen har samlet over 1000 sykkelruter og -turforslag til deg som vil tilbringe høsten gjennom Marka på to hjul. 

Kom i gang med markaløping:

Terrengløping byr på utfordringer og naturopplevelser i særklasse. Vi har bedt fire markaløpere komme med sine beste turtips - i fire ulike marker.

LES MER: Har du en firbeint kompis? Trykk her hvis du tar med deg hunden i Marka.

Samarbeidspartnere