Håvard S. Abrahamsen ny generalsekretær i Skiforeningen

– Et verdivalg, sier Abrahamsen om overgangen fra finans til Marka, skispor og friluftslivet.
Mann på ski

– Skiforeningens skaper fantastiske opplevelser for barn og voksne, og jeg gleder meg veldig til å starte som generalsekretær, sier Abrahamsen.

– I snart 140 år har Skiforeningen vært en viktig del av mange folks liv, og tilrettelagt for unike opplevelser til alle årstider i Marka. Foreningen har også en helt sentral rolle i Holmenkollen. Jeg ser veldig frem til å fortsette dette viktige arbeidet sammen med de ansatte og styret i Skiforeningen, grunneiere, støttespillere, samarbeidspartnere, kommuner og de mange frivillige, sier han.

Viktig for så mange

Abrahamsen (56) bor på Røa i Oslo, er gift og har tre barn. Han er utdannet siviløkonom og revisor, og har 17 år bak seg på ledernivå i PwC, som administrerende direktør og partner. Han har også vært konsernsjef i Oslo Børs VPS.

– Dette er et verdivalg. Jeg har lyst til å bruke min erfaring og mitt engasjement for en organisasjon som gjør så mye viktig for så mange, sier Abrahamsen.

Allerede 1. mars er han på plass i Skiforeningen.

Ivrig markabruker

– Å være på tur på ski, sykkel eller til fots i Marka, gir så mye. Variasjonene i opplevelsene er helt unikt, sier Abrahamsen.

– Jeg vokste opp i Ski og Ås og gikk mye på ski i Østmarka. Vangen skistue var et fint turmål. Da jeg studerte i Oslo, ble jeg bedre kjent i Nordmarka. De siste årene har jeg også brukt Vestmarka og Bærumsmarka mye. De to yngste barna mine har hatt sommerjobb på Kikutstua, sier han.

Fremtidsrettet

– Vi er svært fornøyde med at Håvard takket ja til jobben. Han har en spennende bakgrunn kombinert med et stort hjerte for alt Skiforeningen driver med, sier Skiforeningens styreleder Stian Berger Røsland.

– Han er rett person til å ta Skiforeningen videre inn i fremtiden. Det er mange store og spennende prosjekter å ta tak i, sier Røsland.

For mer informasjon og intervju, kontakt kommunikasjonssjef Trine Rom Giving på 99598962 eller trine@skiforeningen.no.

skif-1_bred.jpg

Håvard S. Abrahamsen er ivrig markabruker hele året. Foto: Privat

Samarbeidspartnere