Løypebas utkledd som julenisse foran løypemaskinen.

God jul

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul. Velkommen ut i Marka.

Foto: Magnus Nyløkken

Publisert 23.12.2019

Vi vil med dette ønske deg og dine en riktig en riktig god jul, og takke for støtten i året som har gått.

Som medlem bidrar du til et løypenett med 2200 kilometer med skispor i verdensklasse og snøproduksjon flere steder. Du bidrar også til at løypebasene i Skiforeningen kan sette opp markaskiltene som viser vei, både på ski og sykkel. Gjerne til en markastue, hvor vertskapet står klare med ferske boller og nytrukken kaffe.

Er du på jakt etter julestemning anbefaler vi en tur i Marka. Ta med deg familien eller noen andre du er glad i og nyt en kopp gløgg utendørs. Tross de siste dagers mildvær, kan vi melde om full vinter og faste fine forhold i Marka nå. Følg med på føremeldingen og iMarka-appen for siste oppdatering.

LAST NED iMarka for iPhone
LAST NED iMarka for Android

Besøk skimuseet i juleferien

Skimuseet som ligger under Holmenkollbakken byr på 4000 år med spennende skihistorie gjennom en uforglemmelig utstilling. Foruten gamle og nye skityper har Skimuseet skiutstyr fra polarekspedisjonene til Nansen og Amundsen. I Skimuseet ligger også eventyrutstillingen Blåkollen. Skimuseet holder åpent hver eneste dag gjennom hele julen. Som medlem får du gratis inngang på Skimuseet, hele året.

Takk for støtten, sammen skaper vi hverdagsmagi i Marka.

Finn skiføret og se live preppestatus nær deg her

Vestmarka 18.12.jpgSolli i Vestmarka 18. desember 2019. Foto: Simon Johansson.