Gnistrende skihelg!

Vi har en nydelig og frisk markahelg i vente! Spenn på deg skiene fra nærmeste utfartssted, eller ta skibussen til Ringkollen eller Mylla.

Snøfallet onsdag har gitt endra bedre forhold i Marka og i kombinasjon med kuldegrader og sol, kan vi glede oss til en gnistrende skihelg.

Føremelding

Turplanlegger

Skibussen går til Ringkollen og Mylla både lørdag og søndag.

Påmelding skibuss

Løypeinformasjon:

Fra Ringkollen

Ringkollen-Vassendvika-Løvlia: maskinpreparert og gode forhold. Vis forsiktighet i utforkjøringer og under tett skog hvor snølaget er tynnere.

Løvlia-Kampevaddammen-Tverrelva-By i Lommedalen: maskinpreparert og gode forhold, men et hogstfelt må passeres i bakkene like nedenfor Løvlia. Her er det nå et tynt snølag så vis forsiktighet og vær forberedt på at du eventuelt bør ta av skiene et kort stykke.

Løvlia-Fjellsetra-Kleivstua: Et hogstfelt må passeres i bakkene like nedenfor Løvlia. Her er det nå et tynt snølag så vis forsiktighet og vær forberedt på at du eventuelt bør ta av skiene et kort stykke. Resten av strekningen frem til Kleivstua er førstegangspreparert med maskin torsdag 17/1 og det er lite snø, med noe stein, kvist og kvast som stikker opp, særlig under stor skog. Bruk gjerne gamle ski.

Kleivstua-Sollihøgda: maskinpreparert og fine forhold.

Løvlia-Gagnumseter-Sørkedalen: maskinpreparert og gode forhold både over Nibbitjern og Løvliaflakene, men fortsatt noe blåbærlyng i enkelte partier så velg gjerne gamle ski. Gode forhold både langs Heggelivann og over Oppkuven til hhv. Skansebakken og Åmodt parkering.

Fra Mylla

Mylla-Svartbekken-Gjerdingen-videre via Katnosa/Sandungen eller Daltjuvmana/Hakloa til Kikutstua: Fine forhold. I terrenget kan det fortsatt stikke opp noe  blåbærlyng enkelte steder så vurdér evt å bruke gamle ski.

Kikutstua-Nordmarkskapellet-Frognerseteren eller Sognsvann: maskinpreparert og fine forhold.

heggelivann, krokskogen_17-1-19_per gulbrandsen, skiforeningen.jpg

Heggelivann torsdag 17. januar. Foto: Per Gulbrandsen.