Full klaff til fjells

Det var vinterstemning og gode forhold under sesongens første helgesamling på Geilo.

Tekst og foto: Haakon Magan

Sesongens første helgekurs ble arrangert 17. – 19. november. 27 spente deltakere møttes til middag på Bardøla høyfjellshotell fredag kveld.

Nysnø

Værmessig kunne ingen bedt om bedre forhold. Nysnø, sol og noen få minusgrader gjorde rammene rundt optimale. Helgen bestod av tre kursøkter på 90 minutter, der de fleste gikk klassisk, men det var også en sprek skøytegruppe. Smørekurs, kahoot-quiz og fine premier stod på programmet lørdag kveld.  

Sosialt

Gjennom hele helgen satt smilene og latteren løst. Instruktørene fikk frem entusiasme og glede ved å dele av sin kunnskap om moderne skiteknikk. Uavhengig av om deltakerne skulle bruke helgen som en sosial kursarena eller som oppladning til årets skisesong, fikk alle godt utbytte av helgen.

Blå extra

Under lunsjen søndag formiddag var den store snakkisen det blå extra føret, og det nydelige været. Det var en til dels støl, men fornøyd gjeng som kunne reise hjem fra vinteridyllen på Geilo med sekken full av skiglede og nyutviklede teknikkferdigheter. 

Bli med på helgekurs

Skiforeningen arrangerer totalt tre helgesamlinger til fjells gjennom sesongen. Neste helgekurs finner sted på Skeikampen 8. – 10. desember. Vårt siste kurs er på Geilo 19. – 21. januar 2018. Det er fortsatt ledige plasser!

Les mer om helgesamlingene

 

Samarbeidspartnere