Bli med i vår fotokonkurranse

Del dine beste markabilder med oss og vær med i trekningen av digge premier fra Kvikk Lunsj!

Konkurranseperioden vil vare fra torsdag 20. mai til søndag 13. juni 2021. Skiforeningen og Kvikk Lunsj velger ut en vinner per uke, og vinneren trekkes hver mandag.

Konkurransen arrangeres av Skiforeningen og Mondelez Norge AS (Mondelez).

Kun personer over 15 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Skiforeningen og Mondelez kan ikke delta i konkurransen. Det samme gjelder kollegaer og familiemedlemmer av jurymedlemmene.

Ved å bruke emneknaggen #vårimarka på Instagram i konkurranseperioden, bekrefter du at du ønsker å være med i konkurransen, samt at Skiforeningen og Kvikk Lunsj kan offentliggjøre brukernavnet ditt på Instagram, Facebook og skiforeningen.no dersom du vinner. Du bekrefter også at du innehar samtlige rettigheter til å publisere bildet og har samtykke fra eventuelle avbildede personer.

Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen. Vinnerne trekkes blant alle de som deltar, og vil bli kontaktet av Skiforeningen. Vinnerne kan avhente premien i Skiforeningens hus i Kongeveien 5, 0787 Oslo f.o.m. tirsdag 25. mai. Premiene må hentes innen 15. juni 2021.

Skiforeningen og Mondelez forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer og utestenge deltagere og bidrag som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov. Skiforeningen og Mondelez kan videre ikke bli holdt ansvarlig for noe innhold som en deltager publiserer i konkurransen.

Vinnerbildene publiseres på skiforeningen.no når konkurransen er slutt.

Ved å delta i konkurransen kan deltakeren blir nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Skiforeningen vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og publisere vinnerens brukernavn på Instagram, Facebook og skiforeningen.no.

Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig at Skiforeningen behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret anses du ikke lenger oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Skiforeningen vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.

Alle persondata som blir samlet inn i slettes når konkurransen er slutt.

Juryen består av Christine Amdam, Camilla Melbye-Nørbech og Trine Giving, Skiforeningen.

Følg @skiforeningen på Instagram.