Syklist speider utover vann i Marka.

Konkurranse: Vinn overnatting på Kikutstua

Del ditt sykkelbilde fra Marka på Instagram og bli med i trekningen av en overnatting på Kikutstua for inntil fem personer.

Publisert 20.08.2018

Marka byr på utallige muligheter for fine sykkelturer, korte som lange. Nå ønsker vi å se minnene fra noen av dere som har vært ute på to hjul her.

Fram til 16. september arrangerer Skiforeningen en fotokonkurranse, der du kan vinne en overnatting på populære Kikutstua for inntil fem personer. Oppholdet inkluderer middag, frokost og lunsj. (Drikke er ikke inkludert.)

Alt du trenger å gjøre er å dele ditt sykkelbilde fra Marka på Instagram og tagge bildet med #skiforeningen og #sykkelbussen. Vi trekker en heldig vinner mandag 17. september. 

Les mer om konkurransereglene her

Sykkelbuss i høst

Gjennom høsten fortsetter vi å kjøre sykkelbuss fra Frognerseteren, Lysaker og Sandvika til Ringkollen både lørdag og søndag. Fra Ringkollen kan du velge mellom flere fine turer, og i tillegg får du mange gode muligheter til å ta bilder til fotokonkurransen!

IMG_2982-red.jpg

Så langt denne sesongen har over 300 personer kjørt med Sykkelbussen. Dersom du også ønsker å være med, kan du melde deg på her

For flere sykkelturer, se våre turforslag i Markadatabasen eller planlegg din egen tur i vår turplanlegger.

Les mer:
Stivettregler

Samarbeidspartnere