Skjennungen.

Fortsatt skiføre i Marka

Det er mer enn nok snø til flotte vårskiturer.

Publisert 25.03.2019

Det flotte været vi har hatt den siste uken har gitt oss nydelige skiturer med muligheter for å nyte lunsjen ute i solveggen. Mildværet har gått utover snøen, og i lavlandet har vi måttet avslutte prepareringen av en del løyper for sesongen. Flere steder er det nå rett og slett for lite snø eller våte forhold. Men man skal ikke veldig høyt før det fortsatt er bra med snø og fine skiforhold.

Føremeldingen oppdateres med siste status hver morgen

Det er fortsatt kuldegrader på natten i de fleste områder. Føret kan være noe skarpt før sola får tak utover dagen. Løypebasene gjør alt de kan for å skape så gode skimuligheter som mulig.

Oshull og overvann

Flere av vannene i Marka har fått oshull og overvann etter det store snøfallet sist helg. Skiforeningen så seg derfor nødt til å innstille preparering av løyper over vann til disse var kontrollert på nytt. En del av vannene er nå kontrollert og funnet farbare, mens på andre vann har vi tatt inn merkestikkene og avsluttet prepareringen for sesongen. Generelt gjelder det at der hvor det nå er preparert skiløype er det farbart. Følg med på føremeldingen for de enkelte områdene for oppdatert informasjon. 

Her kan du lese mer om isvett og sikkerhet.

Skibussen går både til Mylla og Ringkollen!

For skibussdeltagere til Ringkollen anbefaler vi følgende traseer:

  • Ringkollen-Løvlia-Kampevaddammen-By i Lommedalen.
  • Ringkollen-Løvlia-Løvliflaka-Gagnumseter-langs Heggelivannene (på veien)-Skansebakken i Sørkedalen.
  • Ringkollen-Løvlia-Dammyra-Skansebakken.

Sjekk rutene i turplanleggeren

Samarbeidspartnere