Førjulsgave fra Sparebankstiftelsen DNB

Julenissen kom på et hyggelig førjulsbesøk til Skiforeningen. Nå blir det ny løypemaskin på Fossum.

Skiforeningen var en av de heldige gavemottakerne når Sparebankstiftelsen DNB hadde sin årlige gaveutdeling i desember. Hele 1 million kroner kommer Skiforeningens vei fra Sparebankstiftelsen DNB (filial Røa).

– Dette er helt fantastisk, nå kan vi endelig investere i en ny løypemaskin på Fossum, sier løypesjef i Skiforeningen Hege Blichfeldt Sheriff.

Skiforeningens maskinpark består av 25 scootere og 12 løypemaskiner. Nye maskiner er kostbart, og det er derfor utfordrende å holde maskinparken oppdatert til enhver tid. Denne gangen er det ny løypemaskin på Fossum som står øverst på lista over nødvendige utskiftninger.

– Maskinen på Fossum har vært moden for utskifting en stund, og takket være denne gaven fra Sparebankstiftelsen DNB kan vi bestille en maskin allerede denne sesongen, sier løypesjef Sheriff.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Til daglig er det løypebas Ole Henrik Lien og alle skiløperne i Bærumsmarka som vil få glede av den nye løypemaskinen.

– Jeg tilbringer utallige timer på ”kontoret” mitt hver vinter. Nå ser jeg frem til å få en flunka ny maskin, det er helt rått, sier Lien.