Føremeldingen i ny drakt

Prøv vår nye føremelding!

Da vi lanserte nye nettsider for to år siden, startet også arbeidet med å videreutvikle Markadatabasen.

Der finner du føremelding, turplanlegger og tips til fine markaopplevelser, sommer som vinter. Markadatabasen er utviklet av frivillige ildsjeler gjennom 20 år.

Moderne og brukervennlig

Markadatabasen er et populært tilbud, og føremeldingen er vår mest besøkte side. Derfor var det viktig å kunne tilby det samme gode og oppdaterte innholdet, i et mer moderne og brukervennlig design.

Prøv den nye føremeldingen

Sammen med dyktige fagfolk i Bekk og Geodata, som er våre leverandører, har vi bygget sidene helt på nytt. Løsningen er kartbasert, og du får mer informasjon om forholdene i Marka på en enklere og raskere måte, sier IT-sjef, Lasse Strand.

- Vi håper brukerne av føremeldingen vil oppleve dette som et stort løft, som gjør planleggingen av skituren enklere, sier Strand.

Bedre på mobil

Løsningen har responsivt design. Det betyr at den automatisk tilpasser seg den enheten du bruker, enten det er mobil, nettbrett eller desktop. 

- Føremeldingen med kart er langt bedre nå enn tidligere på mobil, men det er fortsatt appen vår, iMarka, som gir mobilbrukere den beste brukeropplevelsen, sier Strand.

Flere oppdateringer i vente

Markadatabasen er omfattende løsning med mye informasjon, og den nye føremelding er kun første steg på veien til å gjøre alt innhold i Markadatabasen mer tilgjengelig og brukervennlig.

Til føremeldingen

Samarbeidspartnere