Erik Eide slutter som generalsekretær i Skiforeningen

Styret takker for solid innsats gjennom seks innholdsrike år.

Publisert 23.11.2021

Generalsekretær Erik Eide sier opp sin stilling, etter å ha vært generalsekretær i Skiforeningen siden 2015.

– Den dagen jeg ble ansatt uttalte jeg at 5-7 år denne type stilling er tilstrekkelig. Det mener jeg fremdeles, og her er jeg nå kommet. Tidspunktet for nye krefter er også gunstig siden organisasjonen er godt rigget for fremtiden. Når jeg nå trer av, er det med en grad av vemod. Mest av alt vil jeg savne alle de fantastiske menneskene som er engasjert i Skiforeningen og foreningens virksomhet. Jeg ser frem til nye, spennende utfordringer, sier Erik Eide.

– Erik har gjort en stor innsats for Skiforeningen, for medlemmene, frivillige og ansatte. I dag er Skiforeningen en mer moderne og offensiv organisasjon med stor arbeidsglede og et sterkt omdømme. Mye av dette er Erik sin fortjeneste. En kommende markastue på Trantjern, digitalisering av tjenester og en omfattende gaveinnsamling til foreningens virksomhet vil også stå igjen etter Eriks tid som generalsekretær. Han er en solid og lojal leder som har representert Skiforeningen på beste vis, sier styreleder Stian Berger Røsland.

Skiforeningens styre nå vil starte arbeidet med å finne Eides etterfølger. Røsland understreker at styret er glade for at han blir sittende stillingen en tid til, og at han deretter vil være tilgjengelig for Skiforeningen for å lette overgangen til en ny ledelse.

Samarbeidspartnere