Drømmejobb på Krokskogen

Skiforeningen søker vertskap på Løvlia skistue.

Løvlia skistue ligger fantastisk til på Krokskogen, 567 meter over havet.

Det populære utfarts- og overnattingsstedet stod ferdig i 1937, og er modernisert en rekke ganger, sist i 2015. Løvlia har 66 sengeplasser fordelt på 15 rom. Stua eies av Skiforeningen.

– Vi søker vertskap til å ta over driften fra 1. august, forteller assisterende generalsekretær Steinar Eidaker.

Vertskapet må være selvstendig næringsdrivende og drifte med vekt på servering til skiløpere, syklister og turgåere, overnattingsvirksomhet, service til markabrukere og kurs- og selskapsvirksomhet.

Fantastisk innsats

– Løvlia er en av fire større stuer Skiforeningen driver. Stua ligger fantastisk til på Krokskogen og er et populært helårs turmål fra utfartssteder som Lommedalen, Sørkedalen og Ringkollen, sier Eidaker.

– Tove og Viggo Hansen, som har drevet Løvlia de siste tre årene, har gjort en fantastisk jobb, og leverer fra seg en stue i topp stand, sier han.

Søkere må være fleksible med hensyn til arbeidstider og sesongvariasjoner. De må være selvstendige, inititativrike og interessert i Marka, ski og friluftsliv. Bestyrerbolig på stedet.

Søknadsfristen er 1. april 2019 og ønsket tiltredelse 1. august. Les stillingsannonsen og søk på finn.no.

løvlia_magnus nyløkken.jpg

Foto: Magnus Nyløkken