Delte ut "smaksprøver" av snø

Skiforeningen var på plass i Oslo sentrum for å forberede folk på vinteren. - Jeg gleder meg til skisesongen, sier byrådsleder Raymond Johansen, som også fikk utdelt snø på morgenkvisten.

- Er du klar for vinteren? Ta med deg et lite sjekkhefte og en deilig kopp med fersk snø!

Det var beskjeden Skiforeningen serverte Oslofolk på travle Nationaltheateret t-banestasjon fredag morgen. I fullt skiutstyr og med én kubikk snø spredte over 30 Skiforeningsansatte vinterglede på tampen av høstsesongen.

- Å, så koselig, jeg gleder meg masse til skisesongen! I tillegg er jeg medlem, svarte en ung dame som åpenbart satt pris på en kopp kald snø på morgenkvisten.

Håper på tett samarbeid

Også byrådsleder Raymond Johansen fikk utdelt litt snø og en sjekkliste med ting man bør tenke på før vinteren kommer for alvor. 

- Jeg setter utrolig stor pris på jobben Skiforeningen gjør med å tilgjengeligjøre Marka og gjøre det enkelt å bruke den. Jeg håper på et godt samarbeid med dere fremover, sa Johansen. Og la til:

- Jeg er jo selv medlem og går mye på ski. Jeg håper på noen fine turer i Østmarka i vinter.

LES MER: Påskeklister fra i fjor? Slik renser du skiene dine.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Den ferske byrådslederen Raymond Johansen (Ap) var godt fornøyd med fargen på Skiforeningens anorakk: - Med denne blir jeg godt synlig i Marka, sier Johansen.

Møter vinteren med hvilepuls

Målet med kampanjen var å komme folk litt i forkjøpet, slik at folks første møte med snøen i år blir positivt - snarere enn trafikkaos og glatte veier.

– Vi i Skiforeningen går jo og gleder oss til vinter hele året, men vi har full forståelse for at mange synes det blir litt styr. Derfor håper vi denne kampanjen kan bidra med litt humor og hvilepuls, forteller kommunikasjonssjef Emilie Nordskar.  

Samarbeidspartnere