Velkommen til nytt medlemsår!

En tur i Marka gjør underverker for kropp og sjel, og vi jobber året rundt for gode opplevelser i Marka. 1. september begynner et nytt medlemsår.

Akkurat nå pågår arbeidet i løypetraseene for fullt, vinterens kurs- og aktivietsmeny settes sammen og datoene for Holmenkollemarsjen og Barnas Holmenkolledag spikres.

Vi lover et bredt og spennende tilbud til store og små også i sesongen som kommer. Som vanlig skal vi gjøre vårt aller beste for å tilby skispor i verdensklasse.

Det er medlemmene som gjør arbeidet vårt mulig. 1. september ønsker vi velkommen til et nytt medlemsår.

I disse dager får du medlemskontingenten i posten eller i nettbanken. Forfall er 31. august.

BLI MEDLEM HER

Har du spørsmål vedrørende medlemsskapet ditt, eller ønsker å endre til familiemedlemsskap, kontakt medlemsservice på medlem@skiforeningen.no.

DSCF0035.JPGGode minner fra skisesongen 2018/2019. Nå gleder vi oss til vinteren! Foto: Magnus Nyløkken

Det snør ikke spor

Vi gleder oss til vinteren og håper på nok en fin sesong. Fjorårets sesong var lang og fin, og de første skimulighetene kom allerede i slutten av oktober. Vi kunne tilby skispor i Marka i et halvt år og preparerte til sammen 43.585 kilometer med løyper. Det er en hel runde rundt jorda og så et stykke til!

Løypebasene jobber hele året

Skiforeningens 15 løypebaser dekker et løypenett tilsvarende strekningen Oslo-Roma. For å lage skispor i verdensklasse ligger det mye arbeid bak – langt mer enn selve prepareringen. På sommeren er det blant annet kutting av trær og dosering av løyper som står på arbeidslisten. På vinteren må ofte løypemaskinen eller skuteren stoppes for å rydde vekk trær eller annet som gjør løypa ufremkommelig for deg som skigåer. Løypebasene sørger for at løypeskiltene viser deg vei, både på ski og sykkel.

Populære stuer

Løypekjørerne er ikke de eneste som står på i Marka. På våre 13 stuer steker vertskapene boller og vafler og koker kaffe til alle dere som stikker innom for energipåfyll og en pust i bakken under turen.

Kanskje har nettopp din lue eller vott tørket seg på varmen fra peisen på Gørjahytta mens du varmet deg selv på toddy og solskinnsbolle. Kanskje har du vært en av dem som har tilbrakt natten på populære Kikutstua og våknet opp midt i Marka neste dag.

kikut327A0239.jpgKikut i Nordmarka syd er et populært turmål sommer som vinter.

Mange av dere har på forhånd planlagt nøyaktig hvor dere skal sykle eller gå etter å ha brukt iMarka-appen, turplanleggeren eller sjekket føremeldingene vi legger ut daglig gjennom vinteren.

Dere gjør det mulig

Det er dere, de over 72.000 medlemmene vi har i dag, som gjør det mulig for oss å legge til rette for de gode opplevelsene i Marka.

Takk til alle dere som har støttet oss så langt. Vi håper dere vil bli med oss videre, og vi ønsker dere og alle andre velkommen til nytt medlemsår 1. september.

Nå går det mot mørkere tider. Vi gleder oss!