Skiforeningens helgekurs er åpne for påmelding!

Med snøgaranti og skispor rett utenfor døra på flotte og tradisjonsrike Bardøla Høyfjellshotell Geilo, og Thon hotell Skeikampen, ligger alt til rette for hyggelige og utbytterike kurshelger!

Siden 2010 har vi arrangert helgekurs til fjells, og tilbudet har blitt mer og mer populært. Sene vintre i lavlandet og flotte forhold tidlig på fjellet er nok mye av årsaken, samtidig som langrennskurs og en helg borte fra hverdagens sysler virker forlokkende for mange.

Sesongens helgekurs arrangeres på Geilo og Skeikampen, og vi gleder oss til lærerike og morsomme opplevelser i og utenfor skisporet. Vi tilbyr også skisamling i Val Senales allerede i oktober for de som ønsker å oppleve skiføret utenfor landegrensene - klikk her for mer info.

Påmelding

Her datoene for sesongens samlinger:

1) Geilo 25. - 27. november & 13.-15. januar

Bardøla Høyfjellshotell

2) Skeikampen 9. - 11. desember

Thon Hotell Skeikampen

Nivåer:

Vi har tre ulike nivåer. Vi deler inn i grupper når vi er ute i skisporet, slik at alle får utviklet seg med utgangspunkt i sin tekniske og fysiske form. Det blir også tilbud om skøytekurs.

  • Litt øvet
  • Viderekommen
  • Rask i Marka

Kurset er dessverre ikke lagt opp for nybegynnere. 

Klikk her for mer detaljert informasjon

Ved bestilling av dobbeltrom eller leilighet/ hytte, gi beskjed på mail til; lars-amund@skiforeningen.no, over hvem du vil dele rom/leilighet/hytte med.

Påmelding

Samarbeidspartnere