5 gode grunner til å dra på Barnas Sommerkolldag

Søndag 29. mai inviterer Skiforeningen til nok et storstilt Kollen-arrangement. Nemlig sommerutgaven av Holmenkolldagen.

Bli utfordret, våt, skitten og glad – bli med på sommerens kuleste aktivitetsdag for sporty barn og voksne. På Barnas Sommerkolldag 29. mai kan barn i alderen 4 til 12 år prøve seg gjennom ulike hinderløyper rundt om i nasjonalanlegget.

MELD DEre PÅ!

Det blir i tillegg mange andre morsomme aktiviteter som kajakkpadling, puslespill og god mat og drikke.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Her er 5 gode grunner til hvorfor du og din familie bør ta turen til Kollen på søndag:

1: En kul opplevelse for hele familien

Hvor mange søndager «forsvinner» ikke litt i mengden av andre? Barnas Sommerkolldag blir sommersøndagen dere garantert husker i lang tid og kan snakke om helt til neste gang!

2: Barna får en morsom utfordring

Barn i alderen 4 til 12 år får anledning til å prøve seg blant mange morsomme hindre! Det er lagt opp til at foreldrene kan følge barna rundt i løypa, men vi har også dyktige frivillige på hver post som står klare til å hjelpe til.

LES MER: Slik er løypene lagt opp.

3: Kule premier!

Alle barn som deltar på Barnas Sommerkolldag får en tøff gympose som premie med spennende innhold! Vi deler mer av hva som finnes oppi posen denne uken.

4: Løpe gjennom vannspredern!

Alle barns favoritt! Nå er det meldt fint vær i tillegg, så da blir nok denne aktiviteten garantert en hit blant barna!

5: Det er meldt flott vær

Hva er vel bedre enn å tilbringe dagen ute i naturen når sola skinner og varmegradene er på plass? På Barnas Sommerkolldag får både voksne og barn anledning til å være utendørs og det må vel være grunn nok i seg selv for å bli med? 

MELD DEre PÅ!

Samarbeidspartnere