Bli bedriftsvenn

Som bedriftsvenn støtter din organisasjon vårt arbeid i Marka, viser samfunnsansvar og legger til rette for en aktiv livsstil for dine ansatte.

I tillegg til å støtte tilretteleggingen av sykkelruter og skiløyper mottar bedriftsvenner gode tilbud på aktiviteter og inspirasjon til fine turmål for alle ansatte året rundt -Alt med formål om å inspirere til aktivitet og skape gode Markaopplevelser. Organisasjonen vil bli en del av Skiforeningens bedriftsnettverk.

Hver eneste dag jobber Skiforeningen for å skape gode Marka-opplevelser og enestående øyeblikk i Holmenkollen.

Skiforeningen mottar ikke statlig driftsstøtte, men er en medlemsorganisasjon som er helt avhengig av enkeltmedlemmer og bidrag fra bedrifter.

Bedriftsvennskapet vil synliggjøres i din organisasjon og i Skiforeningens kanaler.

Som bedriftsvenn gis følgende fordeler:

• 10% rabatt på bedriftsinterne ski-, rulleski- og terrengsykkelkurs.
  • 10% rabatt på bedriftsinterne, sosiale og effektive barmarkstreningsøkter, Trening uten tak.
  • 10 % rabatt på leie av lokaler til egne bedriftsarrangementer i Holmenkollen
  • Føremeldingen til bedriftens egen intranett/internett-side (RSS-feed)
  • Nyhetsbrev med informasjon og eksklusive tilbud fra Skiforeningen og samarbeidspartnere
  • Skiforeningens bedriftsvenn-diplom
  • To abonnementer på Snø & Ski og Årboken (kan sendes til forskjellige adresser)
  • Skiforeningens bedriftsvenn logo kan brukes i bedriftens egen markedsføring etter avtale og godkjenning av Skiforeningen*
  • Takk for støtten i Skiforeningens årbok*

*avgiftspliktige ytelser belastes med mva kr 250 -,

Bedriftsvenn pris: kr 8.250,- (herav avgiftspliktige tjenester kr 1000,-)

Fordelene skissert ovenfor i Skiforeningens Bedriftvenner kan ikke kombineres med fordelene i et privat/familie-medlemskap.

Skiforeningens venneår løper fra 1. januar til 31. desember.

Fradragsberettiget støtte fra næringsliv eller privatpersoner kan utgjøre til sammen opp til 12.000 pr år.

Ønsker bedriften å støtte med et høyere bidrag, kan følgende kontonr benyttes: 5005 06 28946, husk å merke innbetalingen med personnummer/org.nummer.

BLI BEDRIFTSVENN HER

Publisert 25.02.2015