For å skape de gode Markaopplevelsene og de spektakulære øyeblikkene i Holmenkollen er vi som en frivillig forening avhengig av gode støttespillere som deler vårt ønske om å inspirere til ski-idrett og friluftsliv.

Vi har utviklet samarbeidskonsepter innen alle våre virksomhetsområder. Gjennom slike samarbeid skapes sterke forbindelser med Skiforeningens medlemmer, deltakere, publikum og bedriftens målgrupper.

Et samarbeid med oss åpner for mulighet til å bygge lojalitet, merkevare og profilere bedriften, samtidig som dere kan få tilgang til spennende aktiviteter og arrangementer for ansatte og kunder, samt potensiale for forretningsmessig utvikling og samarbeid.

For en prat om mulig samarbeide, ta gjerne kontakt med Gunnar Vigerust, tlf: 90 04 59 43, e-post:gunnar.vigerust@skiforeningen.no

Våre hovedsamarbeidspartnere

Gresvig er en av landets ledende innen sport. Gjennom butikkjedene G-Sport, G-Max og Intersport støtter de Skiforeningen bredt innen alle aktiviteter, arrangementer, og bruk av marka til tur og trening, i et langsiktig og strategisk samarbeid.

Skiforeningens medlemmer har gode medlemsfordeler og rabatter. Sammen skal vi gjøre aktivt friluftsliv enklere.

Som hovedsamarbeidspartner er Gilde involvert i Barnas Holmenkolldag, samt leverandør til flere arrangementer.

Gilde samarbeider også med Skiforeningen på bruk av markedsrettigheter innen ulike områder og et eksempel på dette var deres flerkanal-strategi i forbindelse med samarbeidet under VM 2011, hvor de utviklet kampanjen for Kollen-pølsa, som ble en stor suksess!

Ved å være Skiforeningens hovedsamarbeidspartner er OBOS involvert i følgende konsepter og arrangementer:

Barnas Skiforening, Barnas Holmenkolldag, World Cup Nordisk Skiing, samt øvrige aktiviteter for egne ansatte, OBOS-medlemmer og skiforeningens aktivitet- og kursdeltakere.

Som offisiell hovedsamarbeidspartner for Skiforeningen tilbys blant annet følgende rettigheter:

• Rett til bruk av Skiforeningen og Holmenkollens navn og logo i egen kommunikasjon
  • Bransjeeksklusivitet
  • Logoprofilering på hjemmesider og i informasjons- og markedsmateriell
  • Logoprofilering i Holmenkollen Arena
  • Rett til diverse aktiviteter i Holmenkollen Arena
  • Deltakelse i Skiforeningens samarbeidspartner-nettverk

Er din bedrift en potensiell hovedsamarbeidspartner?

Kontakt Gunnar Vigerust for mer informasjon, tlf: 90 04 59 43, e-post: gunnar.vigerust@skiforeningen.no

Oversikt over alle våre samarbeidspartnere: