Personvern

Skiforeningen

Brukes av publiseringssystemet for å holde rede på de unike brukerne som besøker nettstedet til enhver tid.

Google Analytics

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Skiforeningen bruker Google Analytics for å analysere bruken av sine nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Vimeo

Vimeo er en tredjeparts modul som brukes til visning av videoinnhold på nettsidene.

Hotjar

Hotjar er et statistikk- og analyseverktøy for nettsider. Informasjonen om en gitt brukers atferd, inkludert brukerens IP-adresse, sendes til Hotjar og lagres på servere i Irland. Hotjar anonymiserer IP-adresser slik at enkeltbrukere ikke kan identifiseres.

BIGipServer

Brukes av lastbalanserer (fordeling av trafikk til ulike servere) for å øke ytelsen på nettstedet.