Lokalutvalg

Skiforeningen har syv aktive lokalutvalg, fra Røyken i vest, Jevnaker i nord, Enebakk i øst, til Sørmarka i syd. Disse består av frivillige, engasjerte medlemmer som ønsker å synliggjøre Skiforeningens arbeid i sine områder.

Skiforeningens lokalutvalg arrangerer bl.a. skiskole, ski-og sykkelturer, lokale Barnas Holmenkolldag, og gjør en flott innsats. Skiføret er meget varierende i disse lokalutvalgene, men fantasien og til dels snøkanoner, er til god hjelp!

For en full oversikt over de lokale arrangementene finner du i vår aktivitetskalender her

LU Røyken

Styret: Christian Bugge, leder, Løypebas: Ragnar Roll og Trygve Rud

LU Asker og Bærum

Styret: Carl Christian Rødskog, leder, Løypebaser: Ragnar Roll, Ole Henrik Lien Andersen, Per Gulbrandsen.

LU Hole, Jevnaker og Ringerike

Styret: Erling Nygård, leder. Løypebaser: Rolf Storbråten, Ringkollen - Kjell Berg, Kleivstua.

Skiforeningen Groruddalen

Styret: Tom Pettersen, leder.

LU Enebakk

Styret: Edit Haug, leder Løypebas: Jon Hamre. Løypekomité:Bjørnar Thoresen, John Mjønli, Th. Nordbye og Frank Egil Westlie.

Skiforeningen Sørmarka/LU Oppegård og Ski

Styret: Svein Skrattalsrud, leder, Løypebas: Terje Martinsen