Sykkelturer i Oslomarka

Nå kan du utforske nye og spennende steder i Oslomarka. Boken inneholder 55 sykkelturer i Marka. Hvert turforslag presenteres med detaljert beskrivelse, bilder og et eget kart med inntegnet rute. GPS-koordinater viser nøyaktig startpunkt for hver tur. I tillegg får du informasjon om interessante kulturminner og severdigheter samt forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering.

Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og er jevnt fordelt over hele Marka – Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.

Her finner du inspirasjon til mange flotte sykkelturer i den vakre naturen rundt Oslo!

Pris:

Ordinær pris NOK 335,-